holttest Gödöllő: Gödöllő újabb tragikus hírrel került megint kapcsolatba: az M3-as autópályán holttestet találtak, valószínűleg az elhunyt személy a hídról eshetett le az útra.

Főoldal > Tragédia: holttestet találták az autópályán Gödöllőnél

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Tragédia: holttestet találták az autópályán Gödöllőnél


2023/05/10
NA

Az Útinform közölte, hogy szerda hajnalban baleset történt az M3-as autópálya Gödöllő térségében, ezért lezárták az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát a 31-es kilométernél. A hír megdöbbentő és tragikus, ugyanis egy holttestet találtak az úton. 

Gödöllő holttest

Terelik a forgalmat Gödöllőnél

Az Útinform közlése szerint a baleset miatt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát lezárták a Gödöllő térségében található 31-es kilométernél. A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, majd a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára. Emellett az M31-es autópályán a 8-as kilométernél a rendőrök kiterelik a forgalmat a 3-as főútra.

 

A gyaloghídról zuhanhatott le az áldozat Gödöllőnél

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt valószínűleg az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályára, de a személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. Az eset körülményeit jelenleg vizsgálják az illetékes hatóságok.

 

FRISSÍTÉS

Egy 43 éves nő holttestét találták meg aki önszántából ugrott le a hídról, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.


Mélységesen sajnáljuk az esetet, részvétünk a családnak. Ha Ön vagy bárki a környezetében lelki gondokkal küzd vagy krízishelyzetben van, akkor hívja a nap 24 órájában ingyenesen elérhető telefonos lelkisegély szolgálatot a 116-123-as számon!
 

Hello

Legfrissebb cikkek


Legendák találkozása Gödöllőn: az ország legszebb barokk kastélyában rock és operett is megszólal
Végre itt a nyáron, jöhetnek a gödöllői nyári programok! A nyáron ismét felhangzik a zene az ország egyik legimpozánsabb barokk épületében, a Gödöllői Királyi Kastélyban. A híres palota, amely réges-régen Sisi egyik kedvenc lakhelyeként ismert volt, izgalmas könnyűzenei eseményeknek ad otthont júliusban, méghozzá szabadtérben.
Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler.   
Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban
A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!