holttest Gödöllő: Gödöllő újabb tragikus hírrel került megint kapcsolatba: az M3-as autópályán holttestet találtak, valószínűleg az elhunyt személy a hídról eshetett le az útra.

Tragédia: holttestet találták az autópályán Gödöllőnél

2023-05-10 12:05

Az Útinform közölte, hogy szerda hajnalban baleset történt az M3-as autópálya Gödöllő térségében, ezért lezárták az autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát a 31-es kilométernél. A hír megdöbbentő és tragikus, ugyanis egy holttestet találtak az úton. 

Gödöllő holttest

Terelik a forgalmat Gödöllőnél

Az Útinform közlése szerint a baleset miatt az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalát lezárták a Gödöllő térségében található 31-es kilométernél. A forgalmat a 27-es kilométernél lévő csomópontban leterelik, majd a 39-es kilométernél lévő Bag csomópontnál lehet visszahajtani a pályára. Emellett az M31-es autópályán a 8-as kilométernél a rendőrök kiterelik a forgalmat a 3-as főútra.

 

A gyaloghídról zuhanhatott le az áldozat Gödöllőnél

Szabóné Berki Bianka, a Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a rendőrök szerda hajnalban egy holttestet találtak az M3-as autópálya Vásárosnamény felé vezető oldalának 31-es kilométerszelvényében. Az elhunyt valószínűleg az autópálya feletti gyaloghídról eshetett a pályára, de a személyazonosságát még nem sikerült megállapítani. Az eset körülményeit jelenleg vizsgálják az illetékes hatóságok.

 

FRISSÍTÉS

Egy 43 éves nő holttestét találták meg aki önszántából ugrott le a hídról, és a rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja az eset körülményeit.


Mélységesen sajnáljuk az esetet, részvétünk a családnak. Ha Ön vagy bárki a környezetében lelki gondokkal küzd vagy krízishelyzetben van, akkor hívja a nap 24 órájában ingyenesen elérhető telefonos lelkisegély szolgálatot a 116-123-as számon!
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...