Hangfürdő Szadán, a Székely kertben

Kapcsolódj a természettel, hangfürdőzz a szabad ég alatt!

2022-07-09 22:29

Gödöllő szomszédságában, Szadán a Székely kertben egy fantasztikusnak ígérkező, testet, lelket kikapcsoló, nem hétköznapi programra invitál minket Sándor Krisztina zenész és hangterapeuta, illetve Gulyás Roland, aki sámán dobon és intuitív hangszereken játszik. 

Hangfürdőzz Szadán

Mi is az a hangfürdő, mire jó a hangterápia?

 

Igazi csoportos kikapcsolódás, ahol a testünk és elménk pihen, a lelkünk pedig szárnyal. Tibeti hangtálakkal, gonggal, sámándobbal és handpannel végzik a foglalkozást a teljes ellazulás érdekében.
Az örökös rohanás a hétköznapokban, a stressz, szorongások mind elraktározódnak sejtjeinkben, kihatnak az idegrendszerünkre, ezért fontos, hogy valamilyen módon megadjuk magunknak a kellő ellazulást, kikapcsolódást. 

 


A hangtálak a rezgésükkel elvezetnek minket egy olyan kikapcsolt, meditatív állapotba, ahol az egész testünkben fel tudnak oldódni a feszültségek, segítik a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálják a csakrákat. Csökkenti a bennünk lévő stresszt, elősegíti a belső egyensúly megteremtését és alvásnehézségeken is tud javítani. A fürdő után frissebbnek, könnyebnek és energikusabbnak érezhetjük magunkat. 

 


A hangfürdőre hozzunk magunkkal egy jógamatracot, amelyen majd végig feküdhetünk, illetve bármit, ami segíti ellazulásunkat; legyen az egy takaró, vagy akár tea. A foglalkozás során a zene segíti bennünk feloldani az érzelmi blokkokat vagy akár régi traumákat is. Az élmény mindenki számára eltérő lehet, a saját tesi és tudati szintjén éli meg. Van, aki meditatív érzésekről számol be, van, aki egy mély alvást él át és van, aki testi érzeteket tapasztal. 


A terápia célja - a fent említett hatások mellett – az, hogy az ember visszataláljon a természethez és tudjon fele kapcsolódni, amelyekben a különböző hangszerek segítenek: a didgeridoo, a gong, a sámándob, az esőbot és a hangtálak mind ezeket a célokat szolgálják. 


A hangfürdőn gyermekek is részt vehetnek, 10 éves kortól. 


A szadai Székely Kert tökéletes helyszín erre a lélekemelő programra, garantált a meditációs érzés, kikapcsolódás, mindenki csak kaphat ezzel, ha részt vesz a hangfürdőn!
További információkért, regisztrálásért keressétek fel a hangfürdő Facebook eseményét!
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...