Hangfürdő Szadán, a Székely kertben

Főoldal > Kapcsolódj a természettel, hangfürdőzz a szabad ég alatt!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Kapcsolódj a természettel, hangfürdőzz a szabad ég alatt!


2022/07/10
NA

Gödöllő szomszédságában, Szadán a Székely kertben egy fantasztikusnak ígérkező, testet, lelket kikapcsoló, nem hétköznapi programra invitál minket Sándor Krisztina zenész és hangterapeuta, illetve Gulyás Roland, aki sámán dobon és intuitív hangszereken játszik. 

Hangfürdőzz Szadán

Mi is az a hangfürdő, mire jó a hangterápia?

 

Igazi csoportos kikapcsolódás, ahol a testünk és elménk pihen, a lelkünk pedig szárnyal. Tibeti hangtálakkal, gonggal, sámándobbal és handpannel végzik a foglalkozást a teljes ellazulás érdekében.
Az örökös rohanás a hétköznapokban, a stressz, szorongások mind elraktározódnak sejtjeinkben, kihatnak az idegrendszerünkre, ezért fontos, hogy valamilyen módon megadjuk magunknak a kellő ellazulást, kikapcsolódást. 

 


A hangtálak a rezgésükkel elvezetnek minket egy olyan kikapcsolt, meditatív állapotba, ahol az egész testünkben fel tudnak oldódni a feszültségek, segítik a szervezet öngyógyító folyamatait és harmonizálják a csakrákat. Csökkenti a bennünk lévő stresszt, elősegíti a belső egyensúly megteremtését és alvásnehézségeken is tud javítani. A fürdő után frissebbnek, könnyebnek és energikusabbnak érezhetjük magunkat. 

 


A hangfürdőre hozzunk magunkkal egy jógamatracot, amelyen majd végig feküdhetünk, illetve bármit, ami segíti ellazulásunkat; legyen az egy takaró, vagy akár tea. A foglalkozás során a zene segíti bennünk feloldani az érzelmi blokkokat vagy akár régi traumákat is. Az élmény mindenki számára eltérő lehet, a saját tesi és tudati szintjén éli meg. Van, aki meditatív érzésekről számol be, van, aki egy mély alvást él át és van, aki testi érzeteket tapasztal. 


A terápia célja - a fent említett hatások mellett – az, hogy az ember visszataláljon a természethez és tudjon fele kapcsolódni, amelyekben a különböző hangszerek segítenek: a didgeridoo, a gong, a sámándob, az esőbot és a hangtálak mind ezeket a célokat szolgálják. 


A hangfürdőn gyermekek is részt vehetnek, 10 éves kortól. 


A szadai Székely Kert tökéletes helyszín erre a lélekemelő programra, garantált a meditációs érzés, kikapcsolódás, mindenki csak kaphat ezzel, ha részt vesz a hangfürdőn!
További információkért, regisztrálásért keressétek fel a hangfürdő Facebook eseményét!
 


TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Bach Mindenkinek Fesztivál – ingyenes koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban
Idén kilencedik alkalommal kerül megrendezésre a Bach Mindenkinek Fesztivál, mely március 16-tól a Kárpát-medence száz településén összesen kétszáz ingyenes programon keresztül megrendezésre. Az esemény egyik kiemelkedő része március 23-án a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz megtekinthető, melyen a Magyar Honvédség Központi Zenekarának koncertjét élvezhetjük ingyenesen. 
Közösségi rollerek Gödöllőn - Jó lesz? Kell ez nekünk?
Tegnap megérkezett és ki is próbáltuk az új roller megosztót, vagy közösségi e-rollereket. Cikkünkben leírjuk, mit tapasztaltunk, hogyan működik, hogyan kell használni az e-rollereket. 
Gödöllői gimnázium csapata nyerte meg az MTA középiskolai tanulmányi versenyét!
A Középiskolai MTA Alumni Program szervezésének keretein belül került megrendezésre egy tanulmányi verseny a fenntarthatóság és klímaváltozás témája köré épülve, melynek döntője a napokban zajlott. Hatalmas öröm Gödöllő számára, hogy ezt városunk egyik neves középiskolájának, a Gödöllői Református Líceum Gimnáziumának a csapata nyerte meg!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!