Itt istenien fogják érezni magukat a gyerekek!

Főoldal > Ezekben a fővárosi éttermekben külön figyelnek a gyerekekre – senki nem fog rosszallóan nézni rájuk!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ezekben a fővárosi éttermekben külön figyelnek a gyerekekre – senki nem fog rosszallóan nézni rájuk!


2022/08/12
NA

Alapvetően az emberek – az étkezés mellett – kikapcsolódni járnak éttermekbe, ahol nem kell főzniük, eléjük teszik az ételt, és ellazulhatnak teljesen. Természetesen, ha gyermekeink vannak, sokszor visszük őket magunkkal, viszont a legkisebbektől azt meg nem lehet elvárni, hogy akár több órán keresztül nyugodtan üljenek a székükben, míg a felnőttek társalognak. Ilyenkor a lurkók sokszor viháncolnak, futkorásznak, ami lehet másokat zavar kicsit; de nem ezeken a helyeken! 

Gyerekbarát éttermek Budapesten

Pastrami Budapest

 

A Pastrami Étterem és Kávéház 2009 óta működik, és aktív szereplője a budapesti gasztronómiai életnek. A nemzetközi konyha sok eleme megtalálható étlapjukon, hisz nagyon nyitott látásmódot képviselnek. A hely hangulata bisztrós, kutyabarát, és ami a gyerekesek számára aranyat ér: hatalmas gyermeksarok található az emeleten, az étlapon szerepló gyermekmenü pedig a legkisebbek kedvence; az biztos, itt apa, anya, gyerek jól fogja magát érezni! 

 

 

KIOSK Budapest

 

Budapest egyik legminőségibb étterme, ahol nem feszengsz a gyerekkel. Lassan 10 éve van jelen a fővárosi gasztronómia krémjében ez a fiatalos, laza hangulatú hely. A kicsik imádnak itt lenni, hisz a gyereksarokban sokáig elvannak, vasárnaponként pedig sokszor rendeznek családi napot, ahol animátor lányok foglalják le a csöppségeket, így a felnőttek nyugodtan el tudják fogyasztani az ételüket.

 

 

Porcellino Ristorante

 

Egy csepp Olaszország Budán – már 2007 óta. Az olasz konyha szerelmeseinek törzshelye, itt tésztát, pizzát csakis a leprofibb módon elkészítve kapsz meg, illetve fantasztikus olasz és magyar borok között válogathatunk. A Porcellino jó és rossz időben is tökéletes választás, hisz a terasz és a belső tér is hatalmas. Külön kiemelnénk a hétvégeket; minden szombaton és vasárnap 12:00-től 16:00-ig gyerekfoglalkozások vannak, ilyenkor teljesen lekötik a lurkókat. 

 

 

Náncsi néni vendéglője

 

A budapesti vendéglő jelmondata:

"Legjobban a mama főz, mi megpróbáljuk utánacsinálni. Egyszerűből a legjobbat."


A tulaj mamájának, Náncsinak állít emléket a hellyel, és úgy is érezzük magunkat itt, mintha csak a nagymamánkhoz mennénk látogatóba. Az ételek ízesek, az adagok nagyok, a gyermekek számára kint játszótér van, bent rengeteg játék, tábla amire firkálhatnak. Pelenkázó, etetőszék, előke; ezeket is mind megtaláljatok itt, és ha ez nem lenne elég, szívesen fogadják négylábú kedvenceinket is!

 

 

Laurus Étterem

 

A MOM Kulturális Központ közelében található Laurus Étterem Gesztenyésbe nyúló teraszával a környék egyik legizgalmasabb helye. Étlapjukon könnyű saláták, minőségi grill ételek, vegetáriánus fogások és egészségtudatos ételek találhatók. Tökéletes hely arra, hogy nagyobbacska gyermekeink megismerkedjenek a gasztronómiával, illetve két játszótér is van közvetlen az étterem közelében. Sokszor szerveznek kézműves gyerekprogramokat; rajzolnak, színeznek gyerkőceink animátorok felügyeletével, mi pedig nyugodtan fogyasztjuk az isteni fogásokat.

 

 


ÉttermekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!