Itt istenien fogják érezni magukat a gyerekek!

Ezekben a fővárosi éttermekben külön figyelnek a gyerekekre – senki nem fog rosszallóan nézni rájuk!

2022-08-10 19:56

Alapvetően az emberek – az étkezés mellett – kikapcsolódni járnak éttermekbe, ahol nem kell főzniük, eléjük teszik az ételt, és ellazulhatnak teljesen. Természetesen, ha gyermekeink vannak, sokszor visszük őket magunkkal, viszont a legkisebbektől azt meg nem lehet elvárni, hogy akár több órán keresztül nyugodtan üljenek a székükben, míg a felnőttek társalognak. Ilyenkor a lurkók sokszor viháncolnak, futkorásznak, ami lehet másokat zavar kicsit; de nem ezeken a helyeken! 

Gyerekbarát éttermek Budapesten

Pastrami Budapest

 

A Pastrami Étterem és Kávéház 2009 óta működik, és aktív szereplője a budapesti gasztronómiai életnek. A nemzetközi konyha sok eleme megtalálható étlapjukon, hisz nagyon nyitott látásmódot képviselnek. A hely hangulata bisztrós, kutyabarát, és ami a gyerekesek számára aranyat ér: hatalmas gyermeksarok található az emeleten, az étlapon szerepló gyermekmenü pedig a legkisebbek kedvence; az biztos, itt apa, anya, gyerek jól fogja magát érezni! 

 

 

KIOSK Budapest

 

Budapest egyik legminőségibb étterme, ahol nem feszengsz a gyerekkel. Lassan 10 éve van jelen a fővárosi gasztronómia krémjében ez a fiatalos, laza hangulatú hely. A kicsik imádnak itt lenni, hisz a gyereksarokban sokáig elvannak, vasárnaponként pedig sokszor rendeznek családi napot, ahol animátor lányok foglalják le a csöppségeket, így a felnőttek nyugodtan el tudják fogyasztani az ételüket.

 

 

Porcellino Ristorante

 

Egy csepp Olaszország Budán – már 2007 óta. Az olasz konyha szerelmeseinek törzshelye, itt tésztát, pizzát csakis a leprofibb módon elkészítve kapsz meg, illetve fantasztikus olasz és magyar borok között válogathatunk. A Porcellino jó és rossz időben is tökéletes választás, hisz a terasz és a belső tér is hatalmas. Külön kiemelnénk a hétvégeket; minden szombaton és vasárnap 12:00-től 16:00-ig gyerekfoglalkozások vannak, ilyenkor teljesen lekötik a lurkókat. 

 

 

Náncsi néni vendéglője

 

A budapesti vendéglő jelmondata:

"Legjobban a mama főz, mi megpróbáljuk utánacsinálni. Egyszerűből a legjobbat."


A tulaj mamájának, Náncsinak állít emléket a hellyel, és úgy is érezzük magunkat itt, mintha csak a nagymamánkhoz mennénk látogatóba. Az ételek ízesek, az adagok nagyok, a gyermekek számára kint játszótér van, bent rengeteg játék, tábla amire firkálhatnak. Pelenkázó, etetőszék, előke; ezeket is mind megtaláljatok itt, és ha ez nem lenne elég, szívesen fogadják négylábú kedvenceinket is!

 

 

Laurus Étterem

 

A MOM Kulturális Központ közelében található Laurus Étterem Gesztenyésbe nyúló teraszával a környék egyik legizgalmasabb helye. Étlapjukon könnyű saláták, minőségi grill ételek, vegetáriánus fogások és egészségtudatos ételek találhatók. Tökéletes hely arra, hogy nagyobbacska gyermekeink megismerkedjenek a gasztronómiával, illetve két játszótér is van közvetlen az étterem közelében. Sokszor szerveznek kézműves gyerekprogramokat; rajzolnak, színeznek gyerkőceink animátorok felügyeletével, mi pedig nyugodtan fogyasztjuk az isteni fogásokat.

 

 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....