Gödöllői Szimfonikus Zenekar gálahangverseny

Újra itt Gödöllői Szimfonikus Zenekar fesztiválhangversenye - gödöllői lakosoknak kedvezményes jeggyel!

2022-10-09 13:07

Idén is megrendezésre kerül Gödöllőn a Királyi Kastély Lovarda helyszínen az ünnepi gálahangverseny, mely egy „Hősök napja” fantázianévre keresztelt ünnepi koncert melyben közreműködik Perényi Miklós, aki csellón játszik, Farkas Róbert pedig vezényel. 

Csibi Szilvia fotója

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar tavaly ünnepelte 40. évfordulóját

 

Az 1981-ben létrejött Gödöllői Szimfonikus Zenekar a gödöllői zenei életnek meghatározó szereplőjévé vált. 2003 óta a zenekart közhasznú alapítvány működteti, évente 38-40 hangversenyt tart Gödöllőn, a város vonzáskörzetében és határon túli, elsősorban magyarlakta településeken. A koncerthallgatók összlétszáma éves szinten meghaladja a 9000 főt.
A zenekar küldetése, hogy Gödöllő városában és a régióban minőségi zenei életet teremtsen, formálja a közönség értékítéletét, megszerettesse az értékes zenét minden korosztállyal és a legszélesebb társadalmi rétegekkel. Jelen legyen a város és a térség kulturális életének színterein. 


Őket fogja október 23-án 19.00-kor kiegészíteni csodálatos cselló játéval a Nemzet Művésze címmel kitüntetett, kétszeres Kossuth-díjas és Liszt Ferenc-díjas Perényi Miklós, a vezényléssel pedig Farkas Róbert karmester kápráztat el bennünket. 

 

 

Többek között a gödöllői lakosoknak 50% kedvezmény jár 

 

50% kedvezményre jogosult minden nyugdíjas, diák, pedagógus és gödöllői lakos, valamint a fesztivál további koncertjeire jegyet váltó vásárlók. 
Jegyek kaphatók a kastély pénztárában, vagy a www.jegy.hu oldalon!
 

 

Forrás

Aktuális híreink

Hírek
Gödöllőn jelentős esemény zajlott le 2024. február 22-én, amikor a helyi közösség tagjai összegyűltek a Bezsilla-villában,...
Hírek
Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi...
Hírek
Visszakerült Lotz Károly "Ménes" című festménye a Gödöllői Királyi Kastély lovardájába, írja az...