Drogot árusító kistarcsai párt fogtak el a gödöllői rendőrök a napokban: a pár otthonában készpénzt, mérlegeket és pszichoaktív anyagokat találtak a rendőrök.

Főoldal > Drogot árusító kistarcsai párt fogtak el a gödöllői rendőrök

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Drogot árusító kistarcsai párt fogtak el a gödöllői rendőrök


2023/07/06
NA

Június 28-án komoly akció zajlott Kistarcsa egyik lakásában, ahol civil és egyenruhás gödöllői rendőrök lepték el a két célszemély otthonát. Az alapos nyomozás során a hatóságok rájöttek, hogy a 43 éves férfi és az 58 éves nő új pszichoaktív anyagokkal kereskedett. Az üzletüket azonnal bezárták, és mindkét gyanúsítottat rács mögé került.

Kistarcsai párt fogtak el a gödöllői rendőrök

A gödöllői rendőröknek megalapozott információi voltak

A rendőrségnek megalapozott információi voltak arról, hogy a két személy új pszichoaktív anyaggal kereskedik. Az otthonukban végzett házkutatás során a hatóságok számos bizonyítékot találtak. Adagolásra váró és már kiporciózott fehér por, digitális mérlegek és több százezer forint került elő a helyszínen. Ezek mind arra utaltak, hogy a gyanúsítottak ténylegesen kereskedtek a „kristály” nevű pszichoaktív anyaggal.
Az igazságügyi vegyészszakértő vizsgálata során bebizonyosodott, hogy a megtalált fehér por N-etil-norpentedront tartalmaz, ami az új pszichoaktív anyagok közé tartozik. Ez a tény tovább megerősítette a hatóságok gyanúját és az ügy súlyosságát.

 

A kistarcsai pár otthonában fogadta a klienseket

A gyanúsítottak legtöbbször otthonukban fogadták ügyfeleiket, akiknek látogatása csak néhány percig tartott. Ez idő alatt a pszichoaktív anyag és a pénz cserélt gazdát. A gyanúsítottak rendkívül jövedelmező illegális tevékenységet folytattak, és havonta akár milliós nagyságrendű összeget is megszerezhettek.

 

A gödöllői rendőrség nyomozása után a bíróság elrendelte a letartóztatást

A gödöllői rendőrség az új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt nyomozást indított a két gyanúsítottal szemben. A bíróság személyi szabadságukat a legszigorúbban korlátozva, letartóztatással elrendelte. Ez a döntés azt jelenti, hogy mindaddig rács mögött maradnak, amíg az ügyben végzett nyomozás és a bírósági eljárás le nem zárul.

 


Az ilyen típusú bűncselekmények komoly fenyegetést jelentenek a közösségre nézve. Az új pszichoaktív anyagokkal való visszaélés egészségügyi és társadalmi kockázatokkal járhat, és az ilyen tevékenységnek súlyos következményei lehetnek az egyének számára is. Ezért fontos, hogy a hatóságok szigorúan fellépjenek az ilyen esetekkel szemben, és igyekezzenek megakadályozni az ilyen anyagok terjedését a társadalomban.

 

Függő vagy? Van segítség, hívd ezt a számot a nap 24 órájában, bármely szolgáltatótól ingyenesen hívható: 116-123

 

Forrás: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!