3. Gödöllői Kastélyfutam - Fuss Gödöllőn szeptember 9-én, ráadásul a Gödöllői Kastély körül: ne hagyd ki te sem ezt a futóversenyt, hiszen csodálatos környezetben róhatod a köröket!

Főoldal > Fuss át az időkön és a tájakon: 3. Gödöllői Kastélyfutam szeptember 9-én

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fuss át az időkön és a tájakon: 3. Gödöllői Kastélyfutam szeptember 9-én


2023/06/21
NA

A Gödöllői Királyi Kastélyban nemcsak a múlt titkait fedezhetjük fel, hanem az aktív sport szerelmeseinek is lehetőséget adnak egy különleges eseményen való részvételre. A 3. Gödöllői Kastélyfutam elhozza a versenyzés izgalmát és a gyönyörű táj látványát egyetlen eseménybe kombinálva 2023.szeptember 9-én.

3. Gödöllői Kastélyfutam

3. Gödöllői Kastélyfutam az Edusport által

Ez az esemény, melyet az Edusport nevű szervezet rendez, valóban egyedülálló. A 2,5-5-10-21 kilométeres távokat körbefutva a résztvevők nemcsak a történelmi kastély épületét csodálhatják meg, hanem áthaladhatnak a lenyűgöző kastélyparkon is. A pálya egy része a Királydombi pavilonon keresztül vezet, ami még több varázslatos pillanatot ígér a futóknak.

 

A 3. Gödöllői Kastélyfutam legfontosabb információ

A versenyközpont idén is a gödöllői Művészetek Háza lesz, ahol megtalálható a regisztrációs pult, a ruhatár és a mosdók. Itt indul el a kaland, amely a gyönyörű Ady Endre sétányon keresztül vezet minket. A rajt/cél zónát éppen az Ady Endre sétányon alakítottuk ki, mely Gödöllő egyik legszebb utcája. Innen vágnak neki a versenyzők a futópályának, és ide érkeznek majd vissza a célba. Az útvonal során pedig nem maradhat ki a Gödöllői Királyi Kastély sem, amely méltó névadója ennek a különleges eseménynek.

 

Az első részben a futópálya a kastély parkjának ösvényein kanyarog, így lehetőséged nyílik bepillantani a kastély rejtett szépségeibe. A pálya kijelölt útvonalon vezet, ami garantálja, hogy ne maradj le semmiről.

 

A Kastélyfutam második felében pedig az útvonal egy része a 2020-ban átadott, rekortán borítású futókörön halad. Ez a modern és kényelmes futófelület még nagyobb lendületet ad majd a versenyzőknek, miközben élvezhetik a csodálatos környezetet és a friss levegőt.

 

A 3. Gödöllői Kastélyfutam bárki számára nyitott

Az esemény nemcsak a tapasztalt futók számára ajánlott, hanem bárki számára nyitott, aki szeretne egy különleges sportélmény részese lenni. A futam tökéletes alkalom arra, hogy családok, barátok vagy akár egész csoportok együtt élvezzék az aktív kikapcsolódást, miközben felfedezik a kastély és a park varázslatos világát.
Ha szeretnéd átélni a futás és a történelem találkozását, és közben ámulatba ejtő tájakat megcsodálni, ne hagyd ki a 3. Gödöllői Kastélyfutamot. Ez az esemény nemcsak sportolási lehetőséget nyújt, hanem egyedülálló élményt kínál mindenkinek, aki részt vesz rajta. Hozd magaddal a családot, barátokat vagy csak gyere el egyedül, és élvezd a futás varázsát a Gödöllői Királyi Kastély festői környezetében!

 

Az eseményről részletes információkat találhatsz az Edusport honlapján, ahol regisztrálni tudsz és további részleteket is elérhetsz. 


KimutatásokHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!