3. Gödöllői Kastélyfutam - Fuss Gödöllőn szeptember 9-én, ráadásul a Gödöllői Kastély körül: ne hagyd ki te sem ezt a futóversenyt, hiszen csodálatos környezetben róhatod a köröket!

Fuss át az időkön és a tájakon: 3. Gödöllői Kastélyfutam szeptember 9-én

2023-06-21 10:52

A Gödöllői Királyi Kastélyban nemcsak a múlt titkait fedezhetjük fel, hanem az aktív sport szerelmeseinek is lehetőséget adnak egy különleges eseményen való részvételre. A 3. Gödöllői Kastélyfutam elhozza a versenyzés izgalmát és a gyönyörű táj látványát egyetlen eseménybe kombinálva 2023.szeptember 9-én.

3. Gödöllői Kastélyfutam

3. Gödöllői Kastélyfutam az Edusport által

Ez az esemény, melyet az Edusport nevű szervezet rendez, valóban egyedülálló. A 2,5-5-10-21 kilométeres távokat körbefutva a résztvevők nemcsak a történelmi kastély épületét csodálhatják meg, hanem áthaladhatnak a lenyűgöző kastélyparkon is. A pálya egy része a Királydombi pavilonon keresztül vezet, ami még több varázslatos pillanatot ígér a futóknak.

 

A 3. Gödöllői Kastélyfutam legfontosabb információ

A versenyközpont idén is a gödöllői Művészetek Háza lesz, ahol megtalálható a regisztrációs pult, a ruhatár és a mosdók. Itt indul el a kaland, amely a gyönyörű Ady Endre sétányon keresztül vezet minket. A rajt/cél zónát éppen az Ady Endre sétányon alakítottuk ki, mely Gödöllő egyik legszebb utcája. Innen vágnak neki a versenyzők a futópályának, és ide érkeznek majd vissza a célba. Az útvonal során pedig nem maradhat ki a Gödöllői Királyi Kastély sem, amely méltó névadója ennek a különleges eseménynek.

 

Az első részben a futópálya a kastély parkjának ösvényein kanyarog, így lehetőséged nyílik bepillantani a kastély rejtett szépségeibe. A pálya kijelölt útvonalon vezet, ami garantálja, hogy ne maradj le semmiről.

 

A Kastélyfutam második felében pedig az útvonal egy része a 2020-ban átadott, rekortán borítású futókörön halad. Ez a modern és kényelmes futófelület még nagyobb lendületet ad majd a versenyzőknek, miközben élvezhetik a csodálatos környezetet és a friss levegőt.

 

A 3. Gödöllői Kastélyfutam bárki számára nyitott

Az esemény nemcsak a tapasztalt futók számára ajánlott, hanem bárki számára nyitott, aki szeretne egy különleges sportélmény részese lenni. A futam tökéletes alkalom arra, hogy családok, barátok vagy akár egész csoportok együtt élvezzék az aktív kikapcsolódást, miközben felfedezik a kastély és a park varázslatos világát.
Ha szeretnéd átélni a futás és a történelem találkozását, és közben ámulatba ejtő tájakat megcsodálni, ne hagyd ki a 3. Gödöllői Kastélyfutamot. Ez az esemény nemcsak sportolási lehetőséget nyújt, hanem egyedülálló élményt kínál mindenkinek, aki részt vesz rajta. Hozd magaddal a családot, barátokat vagy csak gyere el egyedül, és élvezd a futás varázsát a Gödöllői Királyi Kastély festői környezetében!

 

Az eseményről részletes információkat találhatsz az Edusport honlapján, ahol regisztrálni tudsz és további részleteket is elérhetsz. 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....