3. Gödöllői Kastélyfutam - Fuss Gödöllőn szeptember 9-én, ráadásul a Gödöllői Kastély körül: ne hagyd ki te sem ezt a futóversenyt, hiszen csodálatos környezetben róhatod a köröket!

Főoldal > Fuss át az időkön és a tájakon: 3. Gödöllői Kastélyfutam szeptember 9-én

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fuss át az időkön és a tájakon: 3. Gödöllői Kastélyfutam szeptember 9-én


2023/06/21
NA

A Gödöllői Királyi Kastélyban nemcsak a múlt titkait fedezhetjük fel, hanem az aktív sport szerelmeseinek is lehetőséget adnak egy különleges eseményen való részvételre. A 3. Gödöllői Kastélyfutam elhozza a versenyzés izgalmát és a gyönyörű táj látványát egyetlen eseménybe kombinálva 2023.szeptember 9-én.

3. Gödöllői Kastélyfutam

3. Gödöllői Kastélyfutam az Edusport által

Ez az esemény, melyet az Edusport nevű szervezet rendez, valóban egyedülálló. A 2,5-5-10-21 kilométeres távokat körbefutva a résztvevők nemcsak a történelmi kastély épületét csodálhatják meg, hanem áthaladhatnak a lenyűgöző kastélyparkon is. A pálya egy része a Királydombi pavilonon keresztül vezet, ami még több varázslatos pillanatot ígér a futóknak.

 

A 3. Gödöllői Kastélyfutam legfontosabb információ

A versenyközpont idén is a gödöllői Művészetek Háza lesz, ahol megtalálható a regisztrációs pult, a ruhatár és a mosdók. Itt indul el a kaland, amely a gyönyörű Ady Endre sétányon keresztül vezet minket. A rajt/cél zónát éppen az Ady Endre sétányon alakítottuk ki, mely Gödöllő egyik legszebb utcája. Innen vágnak neki a versenyzők a futópályának, és ide érkeznek majd vissza a célba. Az útvonal során pedig nem maradhat ki a Gödöllői Királyi Kastély sem, amely méltó névadója ennek a különleges eseménynek.

 

Az első részben a futópálya a kastély parkjának ösvényein kanyarog, így lehetőséged nyílik bepillantani a kastély rejtett szépségeibe. A pálya kijelölt útvonalon vezet, ami garantálja, hogy ne maradj le semmiről.

 

A Kastélyfutam második felében pedig az útvonal egy része a 2020-ban átadott, rekortán borítású futókörön halad. Ez a modern és kényelmes futófelület még nagyobb lendületet ad majd a versenyzőknek, miközben élvezhetik a csodálatos környezetet és a friss levegőt.

 

A 3. Gödöllői Kastélyfutam bárki számára nyitott

Az esemény nemcsak a tapasztalt futók számára ajánlott, hanem bárki számára nyitott, aki szeretne egy különleges sportélmény részese lenni. A futam tökéletes alkalom arra, hogy családok, barátok vagy akár egész csoportok együtt élvezzék az aktív kikapcsolódást, miközben felfedezik a kastély és a park varázslatos világát.
Ha szeretnéd átélni a futás és a történelem találkozását, és közben ámulatba ejtő tájakat megcsodálni, ne hagyd ki a 3. Gödöllői Kastélyfutamot. Ez az esemény nemcsak sportolási lehetőséget nyújt, hanem egyedülálló élményt kínál mindenkinek, aki részt vesz rajta. Hozd magaddal a családot, barátokat vagy csak gyere el egyedül, és élvezd a futás varázsát a Gödöllői Királyi Kastély festői környezetében!

 

Az eseményről részletes információkat találhatsz az Edusport honlapján, ahol regisztrálni tudsz és további részleteket is elérhetsz. 


KimutatásokHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!