A napokban egy újabb sajnálatos videó járta be a közösségi médiát és a különböző online újságokat, hiszen Gödöllőn valaki megint nem ismeri a KRESZ szabályait!

Főoldal > Need for Speed Gödöllőn: elképesztő videó, ahogy száguldozik egy Mazda

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Need for Speed Gödöllőn: elképesztő videó, ahogy száguldozik egy Mazda


2023/09/07
NA

A közúti közlekedés veszélyes tevékenység, amelynek során mindannyiunk életét kockára tehetjük, ha nem tartjuk be a szabályokat és a közlekedési előírásokat. Sajnos, az ilyen felelőtlen magatartás nem ritka, és olykor az internetre is felkerülnek olyan felvételek, amelyeken olyan autósok láthatók, akik szó szerint játszanak az életükkel és másokéval is. Egy ilyen ijesztő felvétel most került fel a Budapesti Autósok Közössége YouTube-oldalára, ami Gödöllőn történt.

Gyorsulás Gödöllőn

A gödöllői ámokfutó vajon ismeri a KRESZ szabályait?

 

A videón egy Mazda látható, amely száguld az úton, szabályokat és józan észét egyaránt figyelmen kívül hagyva. Az autó előzget a szabályosan közlekedő autósok között, és ezzel súlyos veszélyt okoz az utakon. A sofőr úgy tűnik, mintha versenyezne valakivel, de valójában csak a körülötte lévő autósokat sodorja veszélybe.
Az autó utasának viselkedése is aggasztó. Az anyósülésen ülő utas egyik pillanatban még az ablakon kilógatott válla és karja az utastérben teljes nyugalommal, mintha csak egy kellemes városnéző túrán lenne. Ez a könnyed hozzáállás a veszélyes helyzetekben való cselekvéshez vezethet, és tovább növeli a baleset kockázatát.

 

A gödöllői száguldozó Mazda: a felvétel készítője is le volt döbbenve

 

A felvétel készítője az esetet így kommentálta:

 

"Az előzés furcsa, bizonytalan befejezését követően válik a felvétel különösen érdekessé, egyben visszataszítóvá, a sofőr ugyanis az összes létező KRESZ szabályt áthágva, közvetlen balesetveszélyek sorát okozva száguld végig az egyébként 40 km/h sebességkorlátozott szakaszon, több autót megelőzve."

 

 

A felvétel újabb figyelmeztetés: még óvatosabban közeledjünk az utakon, az ilyen sofőrök miatt

 

A felvétel rámutat arra, milyen veszélyeket hordoz magában a felelőtlen és agresszív vezetés. Az ilyen magatartás nemcsak saját életünket, hanem másokét is veszélyeztetheti. Mindannyiunk felelőssége, hogy tartsuk be a közlekedési szabályokat, és legyünk figyelmesek az utakon. A gyorsaság és az adrenalinteli vezetés helyett mindig az életvédelem és a biztonság kell, hogy legyen az elsődleges szempont.

 


Reméljük, hogy az illetékes hatóságok azonnal lépnek a felvételen látható autóst azonosítva és intézkednek az eset kapcsán. Az ilyen veszélyes vezetőknek nincs helyük az utakon, és büntetésre van szükség az ilyen magatartás megszüntetéséhez. Az ilyen esetek emlékeztetők arra, hogy a közlekedés mindannyiunk közös ügye, és a felelősség mindenkit terhel az utak biztonságának megőrzéséért.

 


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!