Hatalmas karambol hétfő délután az M3 autópálya gödöllői szakaszán: rendőrautóba gázolt bele egy kisteherautó, a sérült rendőrt mentőhelikopter szállította el.

Főoldal > Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!


2023/09/28
NA

Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 

Gödöllő autópálya baleset

Gödöllő M3 autópálya baleset: egy kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt

 

Sajnos a figyelmeztető jelzések és a jármű leállása sem volt elegendő ahhoz, hogy elkerüljék a tragédiát. Egy kisteherautó sofőrje, talán figyelmetlenségből vagy más okok miatt, nem vette észre a rendőrautót, és belegázolt szó szerint az autó hátsó részébe. A jelentések szerint a karambol rendkívül súlyosnak tűnt, és a rendőrautó utasai között egy főtörzszászlós rendőrnő is volt, aki súlyosan megsérült. 

 

Gödöllő M3 autópálya baleset: mentőhelikopter szállította kórházba a sérült rendőrnőt

 

A baleset következményeként a sérült főtörzszászlós rendőrnő mentőhelikopterrel került a közeli kórházba. Az első hírek agyrázkódásról és súlyos zúzódásokról szóltak, és az órák, amíg a vizsgálatok eredményeire vártak a kollegái, elviselhetetlenül hosszúnak tűntek. Mindannyian aggódtak érte és imádkoztak a gyors felépüléséért.

 

Gödöllő M3 autópálya baleset: szerencsés végkimenet 

 

Azóta szerencsére kiderült, hogy a sors irántunk kegyes volt, és a főtörzszászlósnak nincsenek súlyos sérülései. Bár az agyrázkódás és a zúzódások miatt megfigyelésre tartják a kórházban, a legfontosabb az, hogy életben van, és hamarosan otthonában lábadozhat.

 

A gödöllői M3 autópályás baleset egy tanulság mindenkinek

 

Ez a tragédia felhívja figyelmünket arra, hogy mindig ügyeljünk a közlekedés során. A figyelmeztető jelek használata és a folyamatos figyelem, ébrenlét betartása nemcsak az életünket, hanem másokét is megmentheti. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a mentésben, és reméljük, hogy ez az eset emlékeztetőül szolgál mindannyiunknak a biztonságos közlekedés fontosságára. A sérültnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk! 

 

 

Kép forrása: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!