Hatalmas karambol hétfő délután az M3 autópálya gödöllői szakaszán: rendőrautóba gázolt bele egy kisteherautó, a sérült rendőrt mentőhelikopter szállította el.

Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!

2023-09-28 11:21

Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 

Gödöllő autópálya baleset

Gödöllő M3 autópálya baleset: egy kisteherautó sofőrje figyelmetlen volt

 

Sajnos a figyelmeztető jelzések és a jármű leállása sem volt elegendő ahhoz, hogy elkerüljék a tragédiát. Egy kisteherautó sofőrje, talán figyelmetlenségből vagy más okok miatt, nem vette észre a rendőrautót, és belegázolt szó szerint az autó hátsó részébe. A jelentések szerint a karambol rendkívül súlyosnak tűnt, és a rendőrautó utasai között egy főtörzszászlós rendőrnő is volt, aki súlyosan megsérült. 

 

Gödöllő M3 autópálya baleset: mentőhelikopter szállította kórházba a sérült rendőrnőt

 

A baleset következményeként a sérült főtörzszászlós rendőrnő mentőhelikopterrel került a közeli kórházba. Az első hírek agyrázkódásról és súlyos zúzódásokról szóltak, és az órák, amíg a vizsgálatok eredményeire vártak a kollegái, elviselhetetlenül hosszúnak tűntek. Mindannyian aggódtak érte és imádkoztak a gyors felépüléséért.

 

Gödöllő M3 autópálya baleset: szerencsés végkimenet 

 

Azóta szerencsére kiderült, hogy a sors irántunk kegyes volt, és a főtörzszászlósnak nincsenek súlyos sérülései. Bár az agyrázkódás és a zúzódások miatt megfigyelésre tartják a kórházban, a legfontosabb az, hogy életben van, és hamarosan otthonában lábadozhat.

 

A gödöllői M3 autópályás baleset egy tanulság mindenkinek

 

Ez a tragédia felhívja figyelmünket arra, hogy mindig ügyeljünk a közlekedés során. A figyelmeztető jelek használata és a folyamatos figyelem, ébrenlét betartása nemcsak az életünket, hanem másokét is megmentheti. Köszönjük mindenkinek, aki részt vett a mentésben, és reméljük, hogy ez az eset emlékeztetőül szolgál mindannyiunknak a biztonságos közlekedés fontosságára. A sérültnek pedig mielőbbi gyógyulást kívánunk! 

 

 

Kép forrása: Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság

Aktuális híreink

Hírek
Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai...
Hírek
Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi...
Hírek
Lőrincz Ágnes gödöllői pszichológus, aki a gyermek- és ifjúsági pszichológia terén szerzett jelentős tapasztalatokkal...