Itt a nyár utolsó hétvégéje, próbáld ki te is ezeket a helyeket a nyár utolsó hétvégéjén, hiszek ezek szerintünk a legjobb nyári, kiülős helyek Gödöllő szívében!

Ezeken a helyeken kapcsolódj ki Gödöllőn a nyár utolsó napjaiban

2023-08-25 12:00

Ahogy az év utolsó hónapjai közelednek, sokan megpróbálják kihozni az utolsó pillanatokat a nyárból, és kiélvezni a meleg napokat, mielőtt az őszi hűvösség beköszönt. Gödöllő, a történelmi város, rengeteg lehetőséget kínál a kikapcsolódásra és a feltöltődésre. Ha pedig vágyakozol egy pihentető hétvége után, jó hírünk van: Gödöllő különleges helyszínein megtalálhatod a tökéletes helyeket, hogy élvezd az év utolsó nyári hétvégéjét, szuper kiülős helyeken.

Gödöllő legjobb helyei

Caravella Café – egy varázslatos hangulatú kávézó Gödöllőn

 

A Caravella Café az egyik olyan hely, ahol azonnal megszűnik az idő és a mindennapi gondok. Ez a kávézó nem csak a finom kávé és sütemények miatt vonzó, hanem a csodálatos belső tér és a hangulatos terasz miatt is. A vintage berendezések és a meghitt világítás olyan érzést kelt, mintha egy kis időutazásban vennénk részt a belvárosban. Az itt töltött idő garantáltan megnyugtató és kikapcsolódást nyújtó élmény lesz – főleg, ha a kávézó cicái és előbújnak, akik nagyon örülnek a simogatásoknak, főleg a Dinnye nevű macska. 

 

Mivel a Caravella nagy hangsúlyt fektet az étterem Instagram marketing trendekre, így sokat posztolnak, a cicák is feltűnnek a képek között, csekkold őket!

 

 

NoVo Café – kényeztesd magad az élvezetekkel

 

A Gödöllő városának szívében található NoVo Café egy igazi gyöngyszem a kikapcsolódás és a minőségi élmények kedvelőinek körében. Ez a hely nem csupán egy kávézó, hanem egy összetett élményeket nyújtó találkozási pont, ahol a kávé élvezetét a kultúra, a finom ételek és italok, valamint a közösség élvezete egészíti ki. A NoVo Café-ban valóban a minőségi kikapcsolódás a középpontban áll.

 

Tűztoronyház Kávézó – művészi hangulat Gödöllő szívében

 

Ha vonz a finom kávé vagy egy jó reggelire vágysz egy kis udvarban a város közepén akkor a Tűztoronyház Kávézó tökéletes választás lehet. Bár a parkolás a környéken néha kihívásokkal járhat, a Tűztoronyház Kávézó minden egyéb pozitív aspektusa messze felülmúlja ezt a kényelmetlenséget. A barátságos hangulat, a finom kávé és az ételek, valamint a kikapcsolódás lehetőségei mindenképpen megéri a némi extra erőfeszítést.

 

Sörkert– a baráti találkozók helyszíne a Gödöllő focipálya mellett

 

A Sörkert egy olyan hely, ahol a jó hangulat és a jó társaság garantált. Ha egy lazább, barátságosabb környezetben szeretnél kikapcsolódni, akkor itt a helyed. A közös sörözések és beszélgetések itt még szórakoztatóbbak lehetnek. A Sörkert nem csak söröző, remek ételek, pizzák is kaphatóak és nem utolsósorban ez egy igazi közösségi tér, ahol a helyiek és a látogatók egyaránt jól érezhetik magukat.

 

Élvezd az utolsó nyári hétvégét Gödöllőn

 

Az év utolsó nyári hétvégéje kiváló alkalom arra, hogy élvezd a kellemes időt és kikapcsolódj egy csodálatos városban. Gödöllő számos kávézója és étterme kínál lehetőséget arra, hogy feltöltődj és élvezd az élet apró örömeit. A Caravella Café varázslatos terasza, a NoVo Café művészi hangulata, a Tűztoronyház Kávézó finom reggelijei és a Sörkert baráti hangulata mind-mind különleges lehetőségeket kínálnak a nyár utolsó hétvégéjének kikapcsolódására. Ne hagyd ki az esélyt, hogy élvezd a város szépségeit és a kellemes hangulatot az év utolsó meleg napjaiban.

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....