Kinyitott a gödöllői Karácsonyház!

Kinyitott a Karácsonyház Gödöllőn: szuper programokkal vár

2022-10-22 14:28

A 300 négyzetméteres, kilenc szobás Karácsonyházban, hazánkban egyedülállóan különleges karácsonyi hangulattal, az aktuális trendeknek megfelelően feldíszített karácsonyfákkal, illetve megannyi ritka és szépséges aprósággal találkozhatnak a látogatók. Érdemes ide ellátogatni, és a közelgő ünnepi hangulatnak átadni magunkat!

Gödöllő Karácsonyház

22 éve érkeznek Gödöllőre az ország több pontjából a látogatók


Immáron 22. éve nyitja meg kapuit Gödöllőn a Karácsonyház, ami az utóbbi években nemcsak egyedi és különleges hangulatú, országos hírű karácsonyi trendbemutatóvá és vásárrá nőtte ki magát, hanem méltán vált olyan turisztikai attrakcióvá, ahová nemcsak hazánkból, de az országhatáron túlról is évente több tízezer látogató érkezik. 

 

 

Október 21-én megnyitotta újra kapuit Gödöllőn a Karácsonyház

Idén október 21-én, pénteken 10 órakor nyitotta meg kapuját a Karácsonyház. A lelkes csapatát vezető Kruták Zsófia elmondta: január óta tervezgették a dekoratőr csapattal az idei Karácsonyház belső tereit és hangulati elemeit, szeptember közepe óta pedig már a dolgoztak teljes erőbedobással, hogy létrejöjjön egy olyan varázslatos Karácsonyház, ami minden eddiginél aprólékosabban kidolgozott dekorációival, gondosan összeválogatott áruválasztékával igazi ünnepi világba repíti a látogatókat, kicsiket és idősebbeket egyaránt.
Erre az esztendőre teljesen megújult a Karácsonyház külső dekorációja is: az épület emeleti erkélyén Rudolf, a piros orrú rénszarvas fogadja a látogatókat. A 2022-es év további újdonsága az épület előtt felállított meseszép karácsonyi Mikulás-vonat, amit esténként sokezer izzó öltöztet ünnepi fénybe.

 


Így tudsz eljutni a gödöllői Karácsonyházba


Gödöllő központjában, a 3-as főút mellett, a kastéllyal szemközt található a Karácsonyház, a Várkapitányi lak műemléki épületében. A Karácsonyház közvetlenül a 3-as főút mellett található Gödöllő központjában. Az M3-as autópályán érkezve a gödöllői lehajtón kihajtva Gödöllő centrum felé kell elindulni. Budapestről kb 20 perc autóval.

 

 

Parkolás

A Karácsonyháztól 50 méterre lévő Művészetek Háza parkolójában lehet, mindössze 10 Ft/másfél óra díjért, ez szombaton délelőtt is így van. Szombat délután és vasárnap itt ingyenes a parkolás. A Kastély parkolója is használható, de az kisebb, drágább, és minden nap fizetős. A Karácsonyház mögötti parkoló rész lezárt terület, behajtani tilos táblával. Az oda parkoló járműveket a közterület felügyelet büntetheti (és bünteti is), ezért kérjük ne parkolj oda!


Tömegközlekedés Budapestről

•    HÉV-vel az Budapest Örs Vezér terétől Gödöllő Szabadság téri állomásig (Karácsonyház innen 20 méter)
•    Vonattal a Budapest Keleti Pályaudvarról Gödöllő Vasútállomásig (Karácsonyház innen kb 300 méter)
•    Autóbusszal a Budapest Stadion Autóbuszállomás megállótól a Gödöllői Autóbusz Pályaudvarig (Karácsonyház innen 100 méter)

A Karácsonyház hétfőtől szombatig 9 és 18 óra, vasárnap 9 és 17 óra között nyitva tartó helyszín belépődíj megfizetése nélkül felkereshető.

További információkat itt találsz!

Forrás


 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....