Ez a zenekar lép fel a gödöllői jazz-klubban!

Főoldal > Gödöllői jazz-klub évadzáró koncert: ez a zenekar lép fel!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Gödöllői jazz-klub évadzáró koncert: ez a zenekar lép fel!


2022/06/09
NA

Először vendégszerepel Gödöllőn az a zenekar, aki az elmúlt években 9 európai ország 50 városában több mint 350 koncertet adott. Hogy kik ők? Mutatjuk!

Gödöllői jazz-klubban fellép ez a zenekar

Chameleon Jazz Band

 

A 2003-ban megalakult társulat alapítója az Artisjus-díjjal kitüntetett Bálint Rezső harsonaművész volt.
A formáció az első itthoni teltházas koncertjei után, hamar külföldi sikereket ért el, és itt nem álltak meg: filmzenét, erdélyi koncerteket tudhatnak maguk mögött.
A 10 éves jubileumi turnéjukon elmentek egészen Szlovákiáig és Horvátországig.
Itthon ekkortájt bemutatták a Kaktuszvirág című zenés darabot Détár Enikő és Hujber Ferenc főszereplésével, miközben a Chameleon Jazz Band élőben kísérte őket.
A sikerük azóta is töretlen, sőt, még jobban felfele ível.

Olvass róluk még több infót a honlapjukon!


Egy interjúban, arra a kérdésre, hogy mi a titka a zenekarnak, Telek Attila (ütőhangszerek) így válaszolt:

 

“Egyértelműen a jó hangulat! Ez egyrészt a közönségnek köszönhető, hiszen pozitívan és nyitottan állnak hozzá a dalainkhoz, másrészt mi is élvezzük, amit csinálunk és ez látszik az előadáson.”

 

 

Mikor és hol lépnek fel Gödöllőn?

A négytagú formáció 2022.06.09-én csütörtökön Európa egyik legszebb jazz-klubjában a gödöllői Királyi Váróban lép fel 20:00 órai kezdéssel.
Jegyek vásárolhatóak elővételben a Gödöllői Városi Könyvtárban, vagy a koncert napján a helyszínen!

A zenekar ismert a különleges, baráti hangulatú estjeikről, ami ötvözi a dallamos jazz és igényes pop zenét. Zenerajongóknak kötelező esemény!

 

Halgass bele csodás hangulatú zenéjükbe:


Közösségi média marketing Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Legendák találkozása Gödöllőn: az ország legszebb barokk kastélyában rock és operett is megszólal
Végre itt a nyáron, jöhetnek a gödöllői nyári programok! A nyáron ismét felhangzik a zene az ország egyik legimpozánsabb barokk épületében, a Gödöllői Királyi Kastélyban. A híres palota, amely réges-régen Sisi egyik kedvenc lakhelyeként ismert volt, izgalmas könnyűzenei eseményeknek ad otthont júliusban, méghozzá szabadtérben.
Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler.   
Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban
A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!