Erőszakkal fenyegette meg lánya osztálytársát

Erőszakkal akarta az apa megoldani a konfliktust a gödöllői általános iskolában

2022-11-27 15:43

Gödölő sajnos a hírekben negatív dolgokkal szerepel újfent: a gödöllői Hajós Alfréd Iskolában durva, erőszakos vita keveredett egy szülő és a lánya osztálytársa között. Az apa sajátos módszereivel akarta megoldani a gyerekek közti viszályt.

Erőszakos apa Gödöllőn

Szigorítja az iskola a belépést az intézménybe

A napokban történt erőszakos vita miatt, mely egy szülő és gyermekének osztálytársa között zajlott, a gödöllői Hajós Alfréd általános Iskola úgy döntött, hogy az intézménybe való bejutást ezentúl csak kapukóddal lehet megoldani, erről az iskolai rendi változásról értesítették az iskolába járó gyermekek szüleit levélben. – lehet olvasni a kekvillogo.hu oldalán. 
A Török Ignác utcai épületnél érvényes a kapukódos belépés, a folyosókon tartózkodást a szülőknek mellőzni kell, a Légszesz utcainál pedig a szülők reggel csak a lépcsőig kísérhetik fel gyermekeiket. 
A levélben egyértelműen csak a biztonság megóvására hivatkozik az intézmény, azonban a szülők és a köznyelvek szerint, itt egyértelműen egy konkrét eset áll a dolgok hátterében.

 

Az édesapa erőszakkal fenyegette lánya osztálytársát

Ami állhat mindez mögött, az a napokban történ durva eset lehet. Ugyanis egy édesapa tudtára került, hogy lánya vitába keveredett egy osztálytársával. Az apa ezt sajátos módon akarta megoldani, erőszakkal fenyegetve a kiskorú gyermeket. Az önbíráskodásnak komoly következményei lettek. Nem csak az iskola lépett a fent említett belépési szigorításokkal, de feljelentés alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indított. 
Az ügy mindenesetre aggasztó és megdöbbentő, a rendőrök vizsgálják a történtek részleteit és körülményeit. 
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...