Erőszakkal fenyegette meg lánya osztálytársát

Főoldal > Erőszakkal akarta az apa megoldani a konfliktust a gödöllői általános iskolában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Erőszakkal akarta az apa megoldani a konfliktust a gödöllői általános iskolában


2022/11/27
NA

Gödölő sajnos a hírekben negatív dolgokkal szerepel újfent: a gödöllői Hajós Alfréd Iskolában durva, erőszakos vita keveredett egy szülő és a lánya osztálytársa között. Az apa sajátos módszereivel akarta megoldani a gyerekek közti viszályt.

Erőszakos apa Gödöllőn

Szigorítja az iskola a belépést az intézménybe

A napokban történt erőszakos vita miatt, mely egy szülő és gyermekének osztálytársa között zajlott, a gödöllői Hajós Alfréd általános Iskola úgy döntött, hogy az intézménybe való bejutást ezentúl csak kapukóddal lehet megoldani, erről az iskolai rendi változásról értesítették az iskolába járó gyermekek szüleit levélben. – lehet olvasni a kekvillogo.hu oldalán. 
A Török Ignác utcai épületnél érvényes a kapukódos belépés, a folyosókon tartózkodást a szülőknek mellőzni kell, a Légszesz utcainál pedig a szülők reggel csak a lépcsőig kísérhetik fel gyermekeiket. 
A levélben egyértelműen csak a biztonság megóvására hivatkozik az intézmény, azonban a szülők és a köznyelvek szerint, itt egyértelműen egy konkrét eset áll a dolgok hátterében.

 

Az édesapa erőszakkal fenyegette lánya osztálytársát

Ami állhat mindez mögött, az a napokban történ durva eset lehet. Ugyanis egy édesapa tudtára került, hogy lánya vitába keveredett egy osztálytársával. Az apa ezt sajátos módon akarta megoldani, erőszakkal fenyegetve a kiskorú gyermeket. Az önbíráskodásnak komoly következményei lettek. Nem csak az iskola lépett a fent említett belépési szigorításokkal, de feljelentés alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indított. 
Az ügy mindenesetre aggasztó és megdöbbentő, a rendőrök vizsgálják a történtek részleteit és körülményeit. 
 


Közösségi média marketingHello

Legfrissebb cikkek


Petőfi 200 – Petőfi-busz Gödöllő főterén
Csodálatos országos program keretein belül a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett múzeumbusz egyik állomása Gödöllő lesz, február 21-én, melyet 8-16 óráig tudtok ingyenesen látogatni. Kihagyhatatlan lehetőség, számos érdekes információval. 
V. Kolbásztöltő verseny a Gödöllői Városi Piacon február 11-én
Január 31-én a versenyre való nevezése lezárult, azonban 2023. 02. 11-én, szombaton 13 órától várják az érdeklődőket, kóstolni vágyókat a Gödöllői Városi Piacon 13:00 órától: remek kolbászok és a fantasztikus hangulat garantált. 
A DIGI közleménye: február 1-jén karbantartás Gödöllőn is
Február 1-jén a hajnali órákban 1:00-től 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartást és fejlesztési munkálatokat végez, ekkor kiesés várható mind az internet, a kábeltévé, a műholdas TV mind a vezetékes-és mobiltelefonok esetében.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!