Erőszakkal fenyegette meg lánya osztálytársát

Főoldal > Erőszakkal akarta az apa megoldani a konfliktust a gödöllői általános iskolában

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Erőszakkal akarta az apa megoldani a konfliktust a gödöllői általános iskolában


2022/11/27
NA

Gödölő sajnos a hírekben negatív dolgokkal szerepel újfent: a gödöllői Hajós Alfréd Iskolában durva, erőszakos vita keveredett egy szülő és a lánya osztálytársa között. Az apa sajátos módszereivel akarta megoldani a gyerekek közti viszályt.

Erőszakos apa Gödöllőn

Szigorítja az iskola a belépést az intézménybe

A napokban történt erőszakos vita miatt, mely egy szülő és gyermekének osztálytársa között zajlott, a gödöllői Hajós Alfréd általános Iskola úgy döntött, hogy az intézménybe való bejutást ezentúl csak kapukóddal lehet megoldani, erről az iskolai rendi változásról értesítették az iskolába járó gyermekek szüleit levélben. – lehet olvasni a kekvillogo.hu oldalán. 
A Török Ignác utcai épületnél érvényes a kapukódos belépés, a folyosókon tartózkodást a szülőknek mellőzni kell, a Légszesz utcainál pedig a szülők reggel csak a lépcsőig kísérhetik fel gyermekeiket. 
A levélben egyértelműen csak a biztonság megóvására hivatkozik az intézmény, azonban a szülők és a köznyelvek szerint, itt egyértelműen egy konkrét eset áll a dolgok hátterében.

 

Az édesapa erőszakkal fenyegette lánya osztálytársát

Ami állhat mindez mögött, az a napokban történ durva eset lehet. Ugyanis egy édesapa tudtára került, hogy lánya vitába keveredett egy osztálytársával. Az apa ezt sajátos módon akarta megoldani, erőszakkal fenyegetve a kiskorú gyermeket. Az önbíráskodásnak komoly következményei lettek. Nem csak az iskola lépett a fent említett belépési szigorításokkal, de feljelentés alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság garázdaság miatt eljárást indított. 
Az ügy mindenesetre aggasztó és megdöbbentő, a rendőrök vizsgálják a történtek részleteit és körülményeit. 
 


Közösségi média marketingHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!