A Gödöllői Királyi Kastély idén nyáron is szépen kitesz magáért: számos híres fellépő látogat el a nyári hónapokban városunkban, köztük fellép az EDDA Művek is!

Főoldal > A Gödöllői Királyi Kastély július 21-én az Eddától lesz hangos

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

A Gödöllői Királyi Kastély július 21-én az Eddától lesz hangos


2023/06/29
NA

Egy fantasztikusnak ígérkező EDDA Művek koncert kerül megrendezésre 2023. július 21-én a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol a legnagyobb EDDA slágerekkel vár a hazai zeneipar egyik legkedveltebb és legsikeresebb rockzenekara! Az együttes olyan népszerű dalokkal várja a rajongóit, mint a 'Kör', a 'Hűtlen', a 'Gyere őrült' vagy a 'Kölyköd voltam', amelyeknek köszönhetően a fergeteges hangulat garantált!

Gödöllő EDDA

Edda dalok csendülnek fel a Gödöllői Királyi Kastélyban

A Gödöllői Királyi Kastély, amely Magyarország egyik legimpozánsabb kastélya, idén július 21-én egy különleges eseménynek ad otthont. Az EDDA Művek, a hazai rockzene meghatározó alakja, egy lenyűgöző koncerttel készül, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a rajongóinak.
Az EDDA Művek az elmúlt évtizedekben számos slágert hozott létre és összeforrt a neve a rock and roll életérzéssel; dalaik örökre beírták magukat a magyar zenei történelembe. Az együttes energikus és lendületes előadásmódja a legendás Pataky Attilával, valamint a szövegeik mély mondanivalója miatt széles körben népszerűek. Az EDDA koncertjei mindig fergeteges hangulatban telnek, és a közönség aktívan részt vesz a dalok éneklésében és a zenei ritmusban.

 

A Gödöllői Királyi Kastély akusztikája tökéletes hangzást biztosít

A Gödöllői Királyi Kastély mint helyszín tökéletes választás a koncert számára. A kastély történelmi jelentősége és gyönyörű építészete vonzza a látogatókat, és a parkja idilli környezetet teremt a zenei élvezethez. Az EDDA Művek együttese és a kastély varázslatos kombinációja emlékezetessé teszi az eseményt.
A koncerten az EDDA Művek olyan ikonikus dalokat ad elő, mint a 'Kör', a 'Hűtlen', a 'Gyere őrült' és a 'Kölyköd voltam'. Ezek a slágerek generációkon átívelő sikert arattak, és az emberek szívében örök emlékké váltak. A koncertre kilátogató rajongók biztos lehetnek abban, hogy az együttes teljes erejével és szenvedélyével fog játszani, hogy felejthetetlenné tegye az este minden pillanatát.

 

A gödöllői EDDA koncertre a jegyek még kaphatóak

Az EDDA Művek koncertjére a jegyek még kaphatók, és nagy érdeklődésre számítanak. A koncertre érdemes minél előbb jegyet szerezni amit EZEN a linken tudtok megtenni.


Turizmus Turizmusmarketing UtazásHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!