A Gödöllői Királyi Kastély idén nyáron is szépen kitesz magáért: számos híres fellépő látogat el a nyári hónapokban városunkban, köztük fellép az EDDA Művek is!

A Gödöllői Királyi Kastély július 21-én az Eddától lesz hangos

2023-06-29 16:56

Egy fantasztikusnak ígérkező EDDA Művek koncert kerül megrendezésre 2023. július 21-én a Gödöllői Királyi Kastélyban, ahol a legnagyobb EDDA slágerekkel vár a hazai zeneipar egyik legkedveltebb és legsikeresebb rockzenekara! Az együttes olyan népszerű dalokkal várja a rajongóit, mint a 'Kör', a 'Hűtlen', a 'Gyere őrült' vagy a 'Kölyköd voltam', amelyeknek köszönhetően a fergeteges hangulat garantált!

Gödöllő EDDA

Edda dalok csendülnek fel a Gödöllői Királyi Kastélyban

A Gödöllői Királyi Kastély, amely Magyarország egyik legimpozánsabb kastélya, idén július 21-én egy különleges eseménynek ad otthont. Az EDDA Művek, a hazai rockzene meghatározó alakja, egy lenyűgöző koncerttel készül, hogy felejthetetlen élményt nyújtson a rajongóinak.
Az EDDA Művek az elmúlt évtizedekben számos slágert hozott létre és összeforrt a neve a rock and roll életérzéssel; dalaik örökre beírták magukat a magyar zenei történelembe. Az együttes energikus és lendületes előadásmódja a legendás Pataky Attilával, valamint a szövegeik mély mondanivalója miatt széles körben népszerűek. Az EDDA koncertjei mindig fergeteges hangulatban telnek, és a közönség aktívan részt vesz a dalok éneklésében és a zenei ritmusban.

 

A Gödöllői Királyi Kastély akusztikája tökéletes hangzást biztosít

A Gödöllői Királyi Kastély mint helyszín tökéletes választás a koncert számára. A kastély történelmi jelentősége és gyönyörű építészete vonzza a látogatókat, és a parkja idilli környezetet teremt a zenei élvezethez. Az EDDA Művek együttese és a kastély varázslatos kombinációja emlékezetessé teszi az eseményt.
A koncerten az EDDA Művek olyan ikonikus dalokat ad elő, mint a 'Kör', a 'Hűtlen', a 'Gyere őrült' és a 'Kölyköd voltam'. Ezek a slágerek generációkon átívelő sikert arattak, és az emberek szívében örök emlékké váltak. A koncertre kilátogató rajongók biztos lehetnek abban, hogy az együttes teljes erejével és szenvedélyével fog játszani, hogy felejthetetlenné tegye az este minden pillanatát.

 

A gödöllői EDDA koncertre a jegyek még kaphatóak

Az EDDA Művek koncertjére a jegyek még kaphatók, és nagy érdeklődésre számítanak. A koncertre érdemes minél előbb jegyet szerezni amit EZEN a linken tudtok megtenni.

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....