Gödöllői autóbusz változás

Változik a helyi autóbuszok közlekedése Gödöllőn március 1-től

2024-02-23 16:58

Március 1-től jelentős változások lépnek életbe Gödöllő helyi közlekedési rendszerében, amelyek célja a városi és helyközi járatok utasbarátabbá tétele. 

Gödöllő autóbusz változások

Modern menetrendek kerülnek a gödöllői buszmegállókba

A fejlesztések keretében új vonalszámokat vezetnek be, amelyek átláthatóbbá és érthetőbbé teszik a járatokat, könnyebbé téve ezzel az utasok számára a helyközi és a helyi járatok megkülönböztetését.

 

A változások közé tartozik az is, hogy új típusú, modern menetrendi tájékoztatók kerülnek ki a buszmegállókba. Ezek az új tájékoztatók több információt nyújtanak majd az utasok számára, beleértve az egyes járatok pontos útvonalát és az összes megálló helyet, így még könnyebbé válik a közlekedési hálózat használata.

A járatok útvonala is indulása nem változik Gödöllőn

A járatok útvonala és az indulási időpontok nem változnak; az autóbuszok továbbra is az eddig megszokott rend szerint közlekednek. Az újítások elsősorban az utastájékoztatás minőségének és a közlekedési rendszer átláthatóságának javítására irányulnak. IDE kattintva elérhetitek a változatlan menetrendet Gödöllőn. 

A gödöllői közlekedés fejlődik

Ezek a fejlesztések a városvezetés és a közlekedési vállalat közös erőfeszítéseinek eredményeként valósulnak meg, amelyek célja, hogy Gödöllő lakói és a városba látogatók számára egyaránt kényelmesebbé és egyszerűbbé tegyék a közlekedést. A változások bevezetése a helyi közösség igényeinek figyelembevételével történt, azzal a szándékkal, hogy mindenki számára elérhetővé és könnyen használhatóvá tegyék a helyi közlekedést.

 

A gödöllői lakosok tehát már 2024 márciusától élvezhetik a frissített és felhasználóbarát utastájékoztatási rendszert, amely megkönnyíti a mindennapi közlekedést és hozzájárul a városi élet minőségének további javításához.

Aktuális híreink

Hírek
Május 13-án, hétfő este 19:00 órakor a Gödöllői Művészetek Háza Színháztermében különleges pszichológiai...
Hírek
Április minden csütörtökén a Gödöllői Királyi Kastély különleges lehetőséget kínál a történelem és a királyi...
Hírek
Lőrincz Ágnes gödöllői pszichológus, aki a gyermek- és ifjúsági pszichológia terén szerzett jelentős tapasztalatokkal...