3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllőn: Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban

Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban

2023-05-26 18:06

A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 

3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllő

3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllő

A futóverseny a sport és a kihívás szerelmeseinek remek alkalmat ad arra, hogy teszteljék saját képességeiket 500 méteres futótávtól egészen a félmaratonig, melyekre még mindig lehet jelentkezni IDE KATTINTVA. A résztvevők különböző kategóriákban indulhatnak, legyen szó amatőr futókról vagy tapasztalt versenyzőkről. A versenyútvonal gyönyörű helyszínen vezet keresztül az Erzsébet-parkban. A futóverseny a sport és az egészséges életmód támogatása mellett a közösségépítést is szolgálja, hiszen több száz résztvevő és néző gyűlik össze, hogy együtt ünnepeljék a mozgás örömét.

 

Családi programok május 28-án Gödöllőn

Az egész napos családi programok szórakozással és kikapcsolódással töltik meg a verseny helyszínét. A rendezvény területén számos különböző tevékenység várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt: bábelőadás, Bognár Szilvia és gyermekzenekara és a Hurrá gyermekzenekar fellépése és flyball bemutató vár mindenkit többek között. Emellett különféle étel- és italstandok kínálják a finom falatokat, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, ott lesz kihelyezett állomással a Rub & Roll Villa is, hogy senki ne maradjon szaftos burgerek nélkül, illetve a gyerekeknek egyéb finomságokkal is készülnek. 

 

Egész napos programot kínál az Erzsébet-parki futóverseny Gödöllőn

A vasárnapi futóverseny és egész napos családi programok tehát egy teljesen tökéletes lehetőséget kínálnak, hogy kikapcsolódjunk, aktívan mozogjunk és közösségben élvezzük az időt. Legyünk részesei ennek a felejthetetlen eseménynek, és merüljünk el a futás és a családi szórakozás varázsában Gödöllőn, az Erzsébet-parkban!

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....