3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllőn: Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban

Főoldal > Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban


2023/05/26
NA

A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 

3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllő

3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllő

A futóverseny a sport és a kihívás szerelmeseinek remek alkalmat ad arra, hogy teszteljék saját képességeiket 500 méteres futótávtól egészen a félmaratonig, melyekre még mindig lehet jelentkezni IDE KATTINTVA. A résztvevők különböző kategóriákban indulhatnak, legyen szó amatőr futókról vagy tapasztalt versenyzőkről. A versenyútvonal gyönyörű helyszínen vezet keresztül az Erzsébet-parkban. A futóverseny a sport és az egészséges életmód támogatása mellett a közösségépítést is szolgálja, hiszen több száz résztvevő és néző gyűlik össze, hogy együtt ünnepeljék a mozgás örömét.

 

Családi programok május 28-án Gödöllőn

Az egész napos családi programok szórakozással és kikapcsolódással töltik meg a verseny helyszínét. A rendezvény területén számos különböző tevékenység várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt: bábelőadás, Bognár Szilvia és gyermekzenekara és a Hurrá gyermekzenekar fellépése és flyball bemutató vár mindenkit többek között. Emellett különféle étel- és italstandok kínálják a finom falatokat, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, ott lesz kihelyezett állomással a Rub & Roll Villa is, hogy senki ne maradjon szaftos burgerek nélkül, illetve a gyerekeknek egyéb finomságokkal is készülnek. 

 

Egész napos programot kínál az Erzsébet-parki futóverseny Gödöllőn

A vasárnapi futóverseny és egész napos családi programok tehát egy teljesen tökéletes lehetőséget kínálnak, hogy kikapcsolódjunk, aktívan mozogjunk és közösségben élvezzük az időt. Legyünk részesei ennek a felejthetetlen eseménynek, és merüljünk el a futás és a családi szórakozás varázsában Gödöllőn, az Erzsébet-parkban!


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!