3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllőn: Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban

Főoldal > Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban


2023/05/26
NA

A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 

3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllő

3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap Gödöllő

A futóverseny a sport és a kihívás szerelmeseinek remek alkalmat ad arra, hogy teszteljék saját képességeiket 500 méteres futótávtól egészen a félmaratonig, melyekre még mindig lehet jelentkezni IDE KATTINTVA. A résztvevők különböző kategóriákban indulhatnak, legyen szó amatőr futókról vagy tapasztalt versenyzőkről. A versenyútvonal gyönyörű helyszínen vezet keresztül az Erzsébet-parkban. A futóverseny a sport és az egészséges életmód támogatása mellett a közösségépítést is szolgálja, hiszen több száz résztvevő és néző gyűlik össze, hogy együtt ünnepeljék a mozgás örömét.

 

Családi programok május 28-án Gödöllőn

Az egész napos családi programok szórakozással és kikapcsolódással töltik meg a verseny helyszínét. A rendezvény területén számos különböző tevékenység várja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt: bábelőadás, Bognár Szilvia és gyermekzenekara és a Hurrá gyermekzenekar fellépése és flyball bemutató vár mindenkit többek között. Emellett különféle étel- és italstandok kínálják a finom falatokat, hogy mindenki megtalálja az ízlésének megfelelőt, ott lesz kihelyezett állomással a Rub & Roll Villa is, hogy senki ne maradjon szaftos burgerek nélkül, illetve a gyerekeknek egyéb finomságokkal is készülnek. 

 

Egész napos programot kínál az Erzsébet-parki futóverseny Gödöllőn

A vasárnapi futóverseny és egész napos családi programok tehát egy teljesen tökéletes lehetőséget kínálnak, hogy kikapcsolódjunk, aktívan mozogjunk és közösségben élvezzük az időt. Legyünk részesei ennek a felejthetetlen eseménynek, és merüljünk el a futás és a családi szórakozás varázsában Gödöllőn, az Erzsébet-parkban!


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Legendák találkozása Gödöllőn: az ország legszebb barokk kastélyában rock és operett is megszólal
Végre itt a nyáron, jöhetnek a gödöllői nyári programok! A nyáron ismét felhangzik a zene az ország egyik legimpozánsabb barokk épületében, a Gödöllői Királyi Kastélyban. A híres palota, amely réges-régen Sisi egyik kedvenc lakhelyeként ismert volt, izgalmas könnyűzenei eseményeknek ad otthont júliusban, méghozzá szabadtérben.
Bonnie Tyler is fellép a veresegyházi nyári szabadtéri színház fesztiválján
A veresegyházi Mézesvölgyi Nyár fesztivál idén már hetedik alkalommal nyitja meg kapuit Veresegyházon. A rendezvény június 23-tól augusztus 31-ig tart, és izgalmas színházi és zenei produkciókkal várja az érdeklődőket. Fantasztikus programsorozattal kedveznek idén is nézőknek; előadások a Veres1 Színház által, csodás együttesek, vendégelőadások, sőt, még egy nemzetközi sztár is fellép, aki nem más, mint Bonnie Tyler.   
Egész napos programok a családnak május 28-án Gödöllőn az Erzsébet-parkban
A 3. ENC-EDURACE Családi Terepfutó Nap alkalmából a futóverseny mellett az egész napos családi programok izgalmas és színes eseményt kínálnak mindenki számára május 28-án a gödöllői Erzsébet-parkban. Ez a vasárnapi rendezvény nemcsak a futás szerelmeseinek nyújt kiváló lehetőséget a megmérettetésen, hanem a családoknak is remek alkalom arra, hogy együtt töltsenek egy aktív és szórakoztató napot. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!