A fosztogató bandát elfogták Gödöllőn

Főoldal > Elfogták a rendőrök a gödöllői fosztogató bandát: szinte gyerekek még!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Elfogták a rendőrök a gödöllői fosztogató bandát: szinte gyerekek még!


2022/11/28
NA

A fiatalokból álló bandát sikeresen elfogta a gödöllői rendőrség: a banda tagjainak többsége kiskorú. A fiatal fiúk szeptember óta fosztogattak Gödöllőn és környékén, úgy tűnik, mostanra vége a bűncselekmény sorozatnak. 

Elfogták a rendőrök a gödöllői fosztogató bandát

Az első bejelentés szeptemberben érkezett

Az első bejelentés a rendőrség felé 2022 szeptemberében történt, Kistarcsáról telefonáltak, ugyanis egy parkoló kisbuszt törtek fel, amiből elloptak három országúti versenybringát, akkumulátort, ruhákat és sportfelszereléseket, a kár körülbelül 1,5 millió forintot jelentett. – írja a hvg.hu. 

A feltörések lavinaként indultak meg ez az eset után, melyekhez mindig társultak lopások is: az elkövetők hol kevesebb, hol több sikerrel jártak. Volt, hogy csak egy bicskát tudtak ellopni, de sajnos olyan eset is történt, amikor egy konkrét autóval elhajtottak a fiatalok. 

 

Az elkövetők életkora megdöbbentő

Az elkövetők novemberi elfogásukig összesen 11 bűncselekményt követtek el, de ami ennél is elszomorítóbb, az a fiúk életkora: 14, 15, 17 és 18 évesek. 

 

A fiatal tettesek mindent beismertek

A fiatalokat novemberi elfogásukkor kihallgatták és kutatást is tartottak náluk. Az ellopott tárgyak egy részét megtalálták a rendőrök, melyeket le is foglaltak. A fiúk mindet bevallottak, azt is elmondták, hogy a lopott holmit egymás között elosztották testvériesen. Nem ellenkeztek semmiben, egységesen bevallották a történteket.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a fiúkkal szemben lopás és jármű önkényes elvétele miatt folytat eljárást. 
 


Közösségi média marketing Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Petőfi 200 – Petőfi-busz Gödöllő főterén
Csodálatos országos program keretein belül a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett múzeumbusz egyik állomása Gödöllő lesz, február 21-én, melyet 8-16 óráig tudtok ingyenesen látogatni. Kihagyhatatlan lehetőség, számos érdekes információval. 
V. Kolbásztöltő verseny a Gödöllői Városi Piacon február 11-én
Január 31-én a versenyre való nevezése lezárult, azonban 2023. 02. 11-én, szombaton 13 órától várják az érdeklődőket, kóstolni vágyókat a Gödöllői Városi Piacon 13:00 órától: remek kolbászok és a fantasztikus hangulat garantált. 
A DIGI közleménye: február 1-jén karbantartás Gödöllőn is
Február 1-jén a hajnali órákban 1:00-től 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartást és fejlesztési munkálatokat végez, ekkor kiesés várható mind az internet, a kábeltévé, a műholdas TV mind a vezetékes-és mobiltelefonok esetében.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!