Fenyő Miklós koncert Gödöllőn: ne hagyd ki te sem az élő legenda előadását, ami a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz látható és hallható, jegyek még kaphatóak!

Fenyő Miklós koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban július 18-án

2023-06-29 14:05

Fenyő Miklós, a rock&roll hazai nagykövete, több mint 50 évnyi zenei pályafutással, több mint 400 dalával, és az országos és nemzetközi színpadokon töltött töretlen energiával időről időre lenyűgözi rajongóit. Most pedig egy különleges eseményre készülhetünk, hiszen a Gödöllői Királyi Kastélyban kerül megrendezésre Fenyő Miklós koncertje, amelyen a közönség az előadó legendás slágereit élvezheti.

Fenyő Miklós koncert Gödöllő

Fenyő Miklós, az élő legenda Gödöllőre jön

Fenyő Miklós már a 60-as évektől kezdve hódította meg a hazai rock&roll színpadot, és azóta is elengedhetetlen része a zenei életünknek. Aranylemezek, platinalemezek és gyémántlemezek sorát gyűjtötte be, míg számos állami kitüntetés is elismerését jelzi. Emellett musicaljeivel és a Made in Hungaria című filmjével is óriási sikert aratott. Fenyő Miklós hihetetlenül termékeny és kreatív művész, akinek a rock&roll az élete.

 

Fenyő Miklós gödöllői koncertjén meglepetésekből sem lesz hiány

A koncerten a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, akik garantálják a fergeteges hangulatot. A Jampi Angyalok pedig mindent elkövetnek, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncerten természetesen felcsendülnek az elmaradhatatlan "örökzöld" slágerek, mint például a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget vagy a Made in Hungária, azonban Fenyő Miklós mindig tartogat meglepetéseket a rajongóinak.

 

Gödöllői Fenyő Miklós koncert: jegyek még kaphatóak!

Az eseményt a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósítják meg, ami tovább erősíti a koncert jelentőségét és magas színvonalát. A Gödöllői Királyi Kastély lenyűgöző környezete pedig méltó helyszínt biztosít Fenyő Miklós és zenekara lenyűgöző előadásához.

 

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy élőben tapasztalhasd meg a rock&roll legendáját! Légy részese annak a varázslatos estének, amelyen Fenyő Miklós örökzöld slágerei újraélednek, és a közönség együtt ünnepelheti a zene erejét és a rock&roll örökérvényűségét.

 

Jegyek még kaphatóak, de már biztosan nem sokáig: IDE kattintva tudsz vásárolni!

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....