Fenyő Miklós koncert Gödöllőn: ne hagyd ki te sem az élő legenda előadását, ami a Gödöllői Királyi Kastélyban lesz látható és hallható, jegyek még kaphatóak!

Főoldal > Fenyő Miklós koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban július 18-án

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Fenyő Miklós koncert a Gödöllői Királyi Kastélyban július 18-án


2023/06/29
NA

Fenyő Miklós, a rock&roll hazai nagykövete, több mint 50 évnyi zenei pályafutással, több mint 400 dalával, és az országos és nemzetközi színpadokon töltött töretlen energiával időről időre lenyűgözi rajongóit. Most pedig egy különleges eseményre készülhetünk, hiszen a Gödöllői Királyi Kastélyban kerül megrendezésre Fenyő Miklós koncertje, amelyen a közönség az előadó legendás slágereit élvezheti.

Fenyő Miklós koncert Gödöllő

Fenyő Miklós, az élő legenda Gödöllőre jön

Fenyő Miklós már a 60-as évektől kezdve hódította meg a hazai rock&roll színpadot, és azóta is elengedhetetlen része a zenei életünknek. Aranylemezek, platinalemezek és gyémántlemezek sorát gyűjtötte be, míg számos állami kitüntetés is elismerését jelzi. Emellett musicaljeivel és a Made in Hungaria című filmjével is óriási sikert aratott. Fenyő Miklós hihetetlenül termékeny és kreatív művész, akinek a rock&roll az élete.

 

Fenyő Miklós gödöllői koncertjén meglepetésekből sem lesz hiány

A koncerten a Fenyő Gyöngye zenekar és a Csacska Macska vokál kíséri, akik garantálják a fergeteges hangulatot. A Jampi Angyalok pedig mindent elkövetnek, hogy mindenkit táncba vigyenek. A koncerten természetesen felcsendülnek az elmaradhatatlan "örökzöld" slágerek, mint például a Csókkirály, a Hotel Menthol, a Csavard fel a szőnyeget vagy a Made in Hungária, azonban Fenyő Miklós mindig tartogat meglepetéseket a rajongóinak.

 

Gödöllői Fenyő Miklós koncert: jegyek még kaphatóak!

Az eseményt a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával valósítják meg, ami tovább erősíti a koncert jelentőségét és magas színvonalát. A Gödöllői Királyi Kastély lenyűgöző környezete pedig méltó helyszínt biztosít Fenyő Miklós és zenekara lenyűgöző előadásához.

 

Ne hagyd ki ezt az egyedülálló lehetőséget, hogy élőben tapasztalhasd meg a rock&roll legendáját! Légy részese annak a varázslatos estének, amelyen Fenyő Miklós örökzöld slágerei újraélednek, és a közönség együtt ünnepelheti a zene erejét és a rock&roll örökérvényűségét.

 

Jegyek még kaphatóak, de már biztosan nem sokáig: IDE kattintva tudsz vásárolni!


Turizmus TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!