Megrázó esemény Erdőkertesen: egy 15 éves lány egy kútban rekedt, majdnem tíz métert zuhant, de a helyi tűzoltók segítségével sikerült megmenteni az életét.

Megdöbbentő eset Erdőkertesen: fiatal lány a zuhant mélybe egy kútban!

2023-10-02 21:22

Egy drámai történet rázta meg az embereket Erdőkertesen, amelynek részletei szinte hihetetlennek tűnnek. Egy 15 éves lány egy kertben található kútba esett, és majdnem tíz métert mélyre zuhant. Az eset körül rengeteg kérdés merült fel, és a Bors hozta nyilvánosságra az esemény hihetetlen részleteit.

kútba esett lány Erdőkertes

Fiatal lány esett a kútba Erdőkertesen

 

A sajtó információi szerint a fiatal lány egy kertben található kútba esett, amelynek alja vízzel volt teli. A helyzet azonnal kritikussá vált, hiszen a fiatal lány beszorult a mélybe, és nem volt képes önállóan kijutni.
A hírre a Katasztrófavédelem gyorsan reagált, és a helyszínre küldtek tűzoltókat, akik a mentésben vettek részt. Azonban az esemény során egy különleges dolog történt: a lány végig kommunikált a tűzoltókkal és megőrizte higgadtságát. Ez a bátorság és a „józan paraszti ész” megtartása valószínűleg hozzájárult ahhoz, hogy a mentés végül sikeres legyen.

 

Fiatal lány esett a kútba Erdőkertesen: a mentésben önkéntesek is segítettek

 

A kút hat-nyolc méter mély volt, és az alja vízzel volt tele, ami miatt a fiatal lány nem tudott önállóan kimenekülni. A mentéshez a gödöllői hivatásos tűzoltók és az Aqua ÖTE önkéntesei is kiérkeztek, és közösen dolgoztak azon, hogy megmenthessék a veszélybe került lányt.

 

Fiatal lány esett a kútba Erdőkertesen: a kötéltechnika segített a bajban

 

Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elárulta, hogy egyik mentőalakulatuk tagja leereszkedett a mélybe, és kötéltechnika segítségével sikerült kimenteni a lányt a kútból. Ez az eset ismét rámutat arra, hogy az élet tele van váratlan eseményekkel. Az eset azt mutatja, hogy amikor a közösség és a mentőszolgálatok összefognak és gyorsan cselekednek, akkor sikerülhet megmenteni életeket a legkritikusabb helyzetekben is.

 


Forrás: www.bors.hu
 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....