Megrázó esemény Erdőkertesen: egy 15 éves lány egy kútban rekedt, majdnem tíz métert zuhant, de a helyi tűzoltók segítségével sikerült megmenteni az életét.

Főoldal > Megdöbbentő eset Erdőkertesen: fiatal lány a zuhant mélybe egy kútban!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Megdöbbentő eset Erdőkertesen: fiatal lány a zuhant mélybe egy kútban!


2023/10/02
NA

Egy drámai történet rázta meg az embereket Erdőkertesen, amelynek részletei szinte hihetetlennek tűnnek. Egy 15 éves lány egy kertben található kútba esett, és majdnem tíz métert mélyre zuhant. Az eset körül rengeteg kérdés merült fel, és a Bors hozta nyilvánosságra az esemény hihetetlen részleteit.

kútba esett lány Erdőkertes

Fiatal lány esett a kútba Erdőkertesen

 

A sajtó információi szerint a fiatal lány egy kertben található kútba esett, amelynek alja vízzel volt teli. A helyzet azonnal kritikussá vált, hiszen a fiatal lány beszorult a mélybe, és nem volt képes önállóan kijutni.
A hírre a Katasztrófavédelem gyorsan reagált, és a helyszínre küldtek tűzoltókat, akik a mentésben vettek részt. Azonban az esemény során egy különleges dolog történt: a lány végig kommunikált a tűzoltókkal és megőrizte higgadtságát. Ez a bátorság és a „józan paraszti ész” megtartása valószínűleg hozzájárult ahhoz, hogy a mentés végül sikeres legyen.

 

Fiatal lány esett a kútba Erdőkertesen: a mentésben önkéntesek is segítettek

 

A kút hat-nyolc méter mély volt, és az alja vízzel volt tele, ami miatt a fiatal lány nem tudott önállóan kimenekülni. A mentéshez a gödöllői hivatásos tűzoltók és az Aqua ÖTE önkéntesei is kiérkeztek, és közösen dolgoztak azon, hogy megmenthessék a veszélybe került lányt.

 

Fiatal lány esett a kútba Erdőkertesen: a kötéltechnika segített a bajban

 

Csámpai Attila, a Pest Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője elárulta, hogy egyik mentőalakulatuk tagja leereszkedett a mélybe, és kötéltechnika segítségével sikerült kimenteni a lányt a kútból. Ez az eset ismét rámutat arra, hogy az élet tele van váratlan eseményekkel. Az eset azt mutatja, hogy amikor a közösség és a mentőszolgálatok összefognak és gyorsan cselekednek, akkor sikerülhet megmenteni életeket a legkritikusabb helyzetekben is.

 


Forrás: www.bors.hu
 


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


Lenyűgöző karácsonyi traktoros felvonulás Veresegyházon december 3-án
Az idei év különlegességének ígérkezik Veresegyház, hiszen december 3-án, 17:00 órától először rendezik meg a város első téli karácsonyi traktoros felvonulását. Az eseményre minden traktorost és érdeklődőt szeretettel várnak, hogy együtt ünnepeljék az ünnep közeledtét és egyedi módon tegyenek emlékezetessé egy hideg téli estét!
Ingyenes Adventi Orgonakoncertek hozzák el a karácsonyt a Gödöllői Evangélikus Templomban
Gödöllő városa új zenei élményeket kínál az adventi időszakban, amikor a helyi orgonaművészek egy különleges programsorozattal készülnek az evangélikus templom új orgonájának felavatására. A rendkívüli zenei utazás minden pénteken, 18:00 órai kezdettel veszi kezdetét, meghívva az érdeklődőket egy ingyenes, hangulatos eseménysorozatra.
Varázslatos Adventi Kastélynapok Gödöllőn, amiket kár lenne kihagyni
Gödöllői Kastély, az adventi időszakban, mint egy varázslatos mesebeli kastély, várja látogatóit december 16-17. között az Adventi Kastélynapok alkalmával. Ez a hagyományos rendezvény már több mint két évtizede meghozza az ünnepi hangulatot a városba, és egyedi élményekkel ajándékozza meg a látogatókat.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!