Gödöllői Utcazene Fesztivál: Július 15-én, szombaton megrendezésre kerül az Első Gödöllői Utcazene Fesztivál, amely teljesen varázslatos hangulatot fog kölcsönözni városunkba: mutatjuk!

Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: zenei varázslat a város szívében

2023-07-14 15:12

Gödöllő, július 15. - A város hangulatos utcái és terei örömmel töltődnek meg zenével az első Gödöllői Utcazene Fesztiválon. Ez a különleges esemény július 15-én kerül megrendezésre, és négy kiváló helyszínt foglal magába. A fesztivál izgalmas zenei programokkal várja a látogatókat, így garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük.

Gödöllői Utcazene Fesztivál

Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: négy gödöllői helyen fog egyszerre szólni a zene

A sort kezdhetjük akár a Novo Café teraszán is, de alapvetően mindegy, mert négy gödöllői helyszínen fog zajlani egy időben az első Gödöllői Utcazene Fesztivál. A Novoban olyan fantasztikus zenekarok lépnek fel, mint az Antones és a The Cliff Band. A hangulatos terasz tökéletes helyszín a közönségnek, hogy élvezze a zenét, miközben kényelmesen pihen és megoszthatja az élményt barátaival.

 

A Reggelíz Étteremben a hangulat tovább fokozódik az Evörgrín együttes és a Laboda Zenekar előadásával. Az étterem intimebb légköre lehetővé teszi, hogy a vendégek közelebb kerüljenek a zenészekhez, és részesei legyenek az élő zenei élménynek.

 

A Sissi fagyizóban a Medroy és a VitrinBeat Zenekar gondoskodik arról, hogy a fagylaltkóstolás közben is kiváló zenét élvezhessünk. A hangulatos környezetben a zenészek vibráló hangjai táncra késztetik az embereket, miközben élvezik a finom fagyit és a kellemes nyári estét.

 

A Tűztorony Kávézóban pedig olyan tehetséges előadók lépnek színpadra, mint Bebi és Atti, valamint Hegedűs Péter. A kávézó intimitása és hangulata biztosítja a tökéletes helyszínt az akusztikus koncertek élvezetéhez, ahol a zenészek közvetlenül kapcsolatba lépnek a hallgatósággal.

 

Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: mindenki megtalálhatja a kedvére való zenei műfajt

Az Utcazene Fesztivál összességében egyedülálló zenei élményt nyújt Gödöllő városában. A négy különböző helyszín lehetőséget ad arra, hogy a látogatók élvezzék a különféle műfajokat és zenészeket. Legyen szó rockról, popról vagy akusztikus zenéről, mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: szavazz a kedvenc fellépődre!

 

Fedezd fel őket és szavazz a számodra legkedveltebbre! A fesztivál ingyenes és laza hangulatú, tehát bármelyik előadóra kíváncsi vagy, akit meg szeretnél ismerni vagy már a kedvenced, menj oda hozzájuk, de hasonlítsd össze a többi fellépővel is! Töltsd fel magad sok-sok felejthetetlen élménnyel!
Jegyezd meg a dátumot, július 15-ét, és csatlakozz Gödöllő városának lakóihoz és látogatóihoz, hogy részese legyél a város utcáinak zenés varázslatában az első Gödöllői Utcazene Fesztiválon!

 

Részletes programok ide kattintva érhetőek el:

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....