Gödöllői Utcazene Fesztivál: Július 15-én, szombaton megrendezésre kerül az Első Gödöllői Utcazene Fesztivál, amely teljesen varázslatos hangulatot fog kölcsönözni városunkba: mutatjuk!

Főoldal > Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: zenei varázslat a város szívében

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: zenei varázslat a város szívében


2023/07/14
NA

Gödöllő, július 15. - A város hangulatos utcái és terei örömmel töltődnek meg zenével az első Gödöllői Utcazene Fesztiválon. Ez a különleges esemény július 15-én kerül megrendezésre, és négy kiváló helyszínt foglal magába. A fesztivál izgalmas zenei programokkal várja a látogatókat, így garantáltan felejthetetlen élményben lesz részük.

Gödöllői Utcazene Fesztivál

Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: négy gödöllői helyen fog egyszerre szólni a zene

A sort kezdhetjük akár a Novo Café teraszán is, de alapvetően mindegy, mert négy gödöllői helyszínen fog zajlani egy időben az első Gödöllői Utcazene Fesztivál. A Novoban olyan fantasztikus zenekarok lépnek fel, mint az Antones és a The Cliff Band. A hangulatos terasz tökéletes helyszín a közönségnek, hogy élvezze a zenét, miközben kényelmesen pihen és megoszthatja az élményt barátaival.

 

A Reggelíz Étteremben a hangulat tovább fokozódik az Evörgrín együttes és a Laboda Zenekar előadásával. Az étterem intimebb légköre lehetővé teszi, hogy a vendégek közelebb kerüljenek a zenészekhez, és részesei legyenek az élő zenei élménynek.

 

A Sissi fagyizóban a Medroy és a VitrinBeat Zenekar gondoskodik arról, hogy a fagylaltkóstolás közben is kiváló zenét élvezhessünk. A hangulatos környezetben a zenészek vibráló hangjai táncra késztetik az embereket, miközben élvezik a finom fagyit és a kellemes nyári estét.

 

A Tűztorony Kávézóban pedig olyan tehetséges előadók lépnek színpadra, mint Bebi és Atti, valamint Hegedűs Péter. A kávézó intimitása és hangulata biztosítja a tökéletes helyszínt az akusztikus koncertek élvezetéhez, ahol a zenészek közvetlenül kapcsolatba lépnek a hallgatósággal.

 

Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: mindenki megtalálhatja a kedvére való zenei műfajt

Az Utcazene Fesztivál összességében egyedülálló zenei élményt nyújt Gödöllő városában. A négy különböző helyszín lehetőséget ad arra, hogy a látogatók élvezzék a különféle műfajokat és zenészeket. Legyen szó rockról, popról vagy akusztikus zenéről, mindenki megtalálhatja a kedvére valót.
Első Gödöllői Utcazene Fesztivál: szavazz a kedvenc fellépődre!

 

Fedezd fel őket és szavazz a számodra legkedveltebbre! A fesztivál ingyenes és laza hangulatú, tehát bármelyik előadóra kíváncsi vagy, akit meg szeretnél ismerni vagy már a kedvenced, menj oda hozzájuk, de hasonlítsd össze a többi fellépővel is! Töltsd fel magad sok-sok felejthetetlen élménnyel!
Jegyezd meg a dátumot, július 15-ét, és csatlakozz Gödöllő városának lakóihoz és látogatóihoz, hogy részese legyél a város utcáinak zenés varázslatában az első Gödöllői Utcazene Fesztiválon!

 

Részletes programok ide kattintva érhetőek el:


ElemzésekHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!