Egy éves a gödöllői uszoda

Egy éves a gödöllői uszoda – családi vizes sportnappal várják a látogatókat

2022-11-28 09:09

December 3-án ünnepli a Gödöllő Városi és Térségi Uszoda az első születésnapját, ennek alkalmából pedig fantasztikus programokkal vár minden kedves érdeklődőt és résztvevőt. Úszó-és váltóversenyekre várják a jelentkezőket, amiket követően díjátadó, szinkronúszó bemutató és vízilabda gálamérkőzés várható. 

Egy éves a gödöllői uszoda

Születésnapi családi sportnap: úszó-és váltóversenyek

Az uszodáa első szüleétsnapjának alkalmából remek programokkal várja az érdeklődőket. A nevezés korlátozott számban lehetséges az uszoda honlapján keresztül, november 30-ig bezárólag, egészen délig lehet beadni a nevezéseket, ez fontos, hiszen helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A belépődíj 6 éves kor felett egységesen 1.000 Ft/fő. Jegyvásárlásra az esemény napján a helyszínen van lehetőség és kizárólag bankkártyás fizetésre van mód. Az úszó-és váltóversenyeket követően díjátadó, szinkronúszó bemutató és vízilabda gálamérkőzés várható. A sport szerelmeseinek csodálatos programlehetőség, semmiképp se hagyjátok ki!

 

Gödöllő büszkesége, az uszoda 

A Gödöllői Városi és Térségi Uszoda 7760 négyzetméteren 50 méteres versenymedencével,  10 méteres tanmedencével, regenerációs jellegű wellnessrészleggel, 3 szaunával, jakuzzival és 608 férőhelyes nézőtérrel várja a látogatókat, amit elmondhatunk, nem csak a környékünkön számít a legmodernebb uszodának, de országos szinten is a legszebbek között szerepel.  Az uszoda egyik célja, hogy maximálisan kiszolgálja a lakosság sportigényét és az egyetemen is népszerűsítse a sport szeretetét. 

 

#GALERIA2-44#

 

„Az elmúlt egy év kiválóan igazolta, hogy a 608 fős lelátóval rendelkező, világszínvonalú uszoda révén mind az egyetemi, mind az egyesületi, mind a térségi sportélet fellendült. Rengeteg nézőt és résztvevőt vonzott például az Ötpróba úszónap, a Vízilabda MEFOB és az AVL vízilabdatorna, emellett pedig folyamatosan, nagy létszámban használják a város és a térség iskolái is a vizes létesítményt. A MATE-GEAC három vizes szakosztálya szintén hozzájárul a sportolási és versenyzési feltételek megteremtéséhez, létszámuk már meghaladja az ezer gyermeket.” – nyilatkozta Dr. Gyuricza Csaba a létesítményt fenntartó MATE rektora. 

 

A szeptemberben indított MATE-GEAC sportosztály hatalmas mérföldkő 

A Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskolában-szeptemberben indult a MATE-GEAC sportosztálya, ami fantasztikus mérföldkő a város és az uszoda életében, ami lényeges szerepet tölt be az osztály mindennapjaiban. Az egyesület edzői, sportoktatói ugyanis hetente két alkalommal, két-két testnevelésóra keretében végeznek a korosztálynak megfelelő atlétika-, úszás- és vízilabda-foglalkozásokat a diákokkal. Továbbá hétköznaponként a 25 méteres bemelegítő-és a 10 méteres tanmedencét leginkább iskolai csoportok használják 8:00-15:00-ig, a lakossági úszók pedig az 50 méteres versenymedencét. 
 

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...