Egy éves a gödöllői uszoda

Főoldal > Egy éves a gödöllői uszoda – családi vizes sportnappal várják a látogatókat

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Egy éves a gödöllői uszoda – családi vizes sportnappal várják a látogatókat


2022/11/28
NA

December 3-án ünnepli a Gödöllő Városi és Térségi Uszoda az első születésnapját, ennek alkalmából pedig fantasztikus programokkal vár minden kedves érdeklődőt és résztvevőt. Úszó-és váltóversenyekre várják a jelentkezőket, amiket követően díjátadó, szinkronúszó bemutató és vízilabda gálamérkőzés várható. 

Egy éves a gödöllői uszoda

Születésnapi családi sportnap: úszó-és váltóversenyek

Az uszodáa első szüleétsnapjának alkalmából remek programokkal várja az érdeklődőket. A nevezés korlátozott számban lehetséges az uszoda honlapján keresztül, november 30-ig bezárólag, egészen délig lehet beadni a nevezéseket, ez fontos, hiszen helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A belépődíj 6 éves kor felett egységesen 1.000 Ft/fő. Jegyvásárlásra az esemény napján a helyszínen van lehetőség és kizárólag bankkártyás fizetésre van mód. Az úszó-és váltóversenyeket követően díjátadó, szinkronúszó bemutató és vízilabda gálamérkőzés várható. A sport szerelmeseinek csodálatos programlehetőség, semmiképp se hagyjátok ki!

 

Gödöllő büszkesége, az uszoda 

A Gödöllői Városi és Térségi Uszoda 7760 négyzetméteren 50 méteres versenymedencével,  10 méteres tanmedencével, regenerációs jellegű wellnessrészleggel, 3 szaunával, jakuzzival és 608 férőhelyes nézőtérrel várja a látogatókat, amit elmondhatunk, nem csak a környékünkön számít a legmodernebb uszodának, de országos szinten is a legszebbek között szerepel.  Az uszoda egyik célja, hogy maximálisan kiszolgálja a lakosság sportigényét és az egyetemen is népszerűsítse a sport szeretetét. 

 

 

„Az elmúlt egy év kiválóan igazolta, hogy a 608 fős lelátóval rendelkező, világszínvonalú uszoda révén mind az egyetemi, mind az egyesületi, mind a térségi sportélet fellendült. Rengeteg nézőt és résztvevőt vonzott például az Ötpróba úszónap, a Vízilabda MEFOB és az AVL vízilabdatorna, emellett pedig folyamatosan, nagy létszámban használják a város és a térség iskolái is a vizes létesítményt. A MATE-GEAC három vizes szakosztálya szintén hozzájárul a sportolási és versenyzési feltételek megteremtéséhez, létszámuk már meghaladja az ezer gyermeket.” – nyilatkozta Dr. Gyuricza Csaba a létesítményt fenntartó MATE rektora. 

 

A szeptemberben indított MATE-GEAC sportosztály hatalmas mérföldkő 

A Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskolában-szeptemberben indult a MATE-GEAC sportosztálya, ami fantasztikus mérföldkő a város és az uszoda életében, ami lényeges szerepet tölt be az osztály mindennapjaiban. Az egyesület edzői, sportoktatói ugyanis hetente két alkalommal, két-két testnevelésóra keretében végeznek a korosztálynak megfelelő atlétika-, úszás- és vízilabda-foglalkozásokat a diákokkal. Továbbá hétköznaponként a 25 méteres bemelegítő-és a 10 méteres tanmedencét leginkább iskolai csoportok használják 8:00-15:00-ig, a lakossági úszók pedig az 50 méteres versenymedencét. 
 


Turizmus TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Petőfi 200 – Petőfi-busz Gödöllő főterén
Csodálatos országos program keretein belül a Petőfi Sándor születésének 200. évfordulójára rendezett múzeumbusz egyik állomása Gödöllő lesz, február 21-én, melyet 8-16 óráig tudtok ingyenesen látogatni. Kihagyhatatlan lehetőség, számos érdekes információval. 
V. Kolbásztöltő verseny a Gödöllői Városi Piacon február 11-én
Január 31-én a versenyre való nevezése lezárult, azonban 2023. 02. 11-én, szombaton 13 órától várják az érdeklődőket, kóstolni vágyókat a Gödöllői Városi Piacon 13:00 órától: remek kolbászok és a fantasztikus hangulat garantált. 
A DIGI közleménye: február 1-jén karbantartás Gödöllőn is
Február 1-jén a hajnali órákban 1:00-től 5:30-ig a DIGI hálózatkarbantartást és fejlesztési munkálatokat végez, ekkor kiesés várható mind az internet, a kábeltévé, a műholdas TV mind a vezetékes-és mobiltelefonok esetében.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!