Tegyük szebbé a rászoruló gyermekek karácsonyát!

Főoldal > Karácsonyi cipősdoboz akció – Gödöllőn 4 gyűjtőponttal!

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Karácsonyi cipősdoboz akció – Gödöllőn 4 gyűjtőponttal!


2022/12/08
NA

A Baptista Szeretetszolgálat 2004 óta minden évben megrendezi a cipősdoboz akcióját, melynek keretein belül rászoruló gyerekeknek adományozhatunk az ünnepekor ajándékokat, mindezt becsomagolva egy cipősdobozba, amiket leadhatunk az ország különböző gyűjtőpontjain, ezek közül 4 helyszín Gödöllőn található meg!

Cipősdoboz akció Gödöllőn

A szeretet ünnepén nagyon sokan nélkülöznek

 

Sok ember már novemberben elkezdi a karácsonyi ajándékok vásárlását, van, amikor már teljesen túllőve a célon - hiszen a legtöbb felesleges, haszontalan és csak ész nélkül költekezünk. Ilyenkor eszünkbe juthatnak azok a rászoruló gyerekek, akik nem, hogy ajándékot nem kapnak soha, de nem ismerik a karácsonynak azt az oldalát sem, amikor együtt a család szeretetben és meghittségben. Ha egy percre befelé fordulunk, és azt gondoljuk, szívesen tennénk szebbé legalább egy gyermek karácsonyát, akkor a Cipősdoboz akció erre tökéletes alkalom.

 

Hogyan is működik a Cipősdoboz akció?

 

Nagyon egyszerűen! Keress egy jó állapotban lévő, üres cipősdobozt, aztán döntsd el, hány év körüli fiúnak vagy lánynak szeretnél ajándékozni a szeretet ünnepén. Ami fontos: 0-18 éves korig van lehetőség adományozni. Ha már eldöntötted, hogy kinek szeretnél, a következő kérdés nyilvánvalóan az lehet, hogy: minek örülne legjobban, ennyi idős fiú/lány? Megnyugtatunk: tényleg bárminek, hiszen nekik hatalmas öröm kapni, de tudunk segíteni néhány tippel. Illetve azt is elmondjuk, melyek azok a tárgyak, amiket inkább ne rakj be a dobozba.

 

A gyerekek nagyon örülnek:

-    mesekönyvnek, színezőnek, ifjúsági könyvnek
-    mindenféle játéknak (társasjáték, kártyajáték, baba, autó, sporteszközök, készségfejlesztő játékok)
-    higéniai felszerelésnek: tusfürdő, dezodor, sampon, fogkrém, fogkefe, fésű, kézkrém, a lényeg, hogy legyenek jól becsomagolva, nehogy kiszivárogjon és megsérüljön a többi ajándék 
-    édességnek
-    papír-és írószereknek az iskolába
-    egy kedves üzenetnek egy levélben vagy egy képeslapon

 

Ezeket inkább ne pakold:

-    konzerv, romlandó étel
-    agresszivitásra ösztönző játékok (játékpisztoly, kés, pc-játék)
-    törékeny tárgy
-    gyógyszerek
-    rossz, törött, sérült játékok, tárgyak

 

A csomagolásnál ügyelj arra, hogy miután csomagolópapírral beborítottad a dobozt, kösd át jól zsineggel vagy ragaszd körbe cellux ragasztó szalaggal, hogy a szállítás közben nehogy kiboruljanak a az ajándékok. A doboz tetejére, jól látható helyre írd fel, hogy milyen nemű és korú gyermeknek szánod az ajándékot. Például: fiú 12, lány 5

 

Gödöllőn hol tudom leadni a cipősdobozt és meddig van rá időm?

 

Gödöllőn 4 helyszínen is le tudod adni a cipősdobozt, egészen december 19-ig. Ezeken a helyszíneken:
-    G1 Fitness by Getfit Gödöllő
-    Gödöllői Baptista Imaház
-    Gödöllői Királyi Kastély Közhasznú Nonprofit
-    SXL Fitness & GYM

 

Kikhez fognak eljutni az adományok?

 

A Baptista Szeretetszolgálat önkéntesei még ünnepek előtt eljuttatják országszerte a cipősdobozos ajándékokat. Elsődleges célpontok között szereplenek a gyermekotthonok, nagycsaládos szervezetek, kórházak, fogyatékos gyermekek fejlesztésével foglalkozó iskolák, egyesületek, alapítványok és civil szervezetek. 

 

További információért látogassatok el a ciposdoboz.hu honlapjára! 


 


Közösségi média marketing Online marketingHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!