Ne hagyd ki a 31. Budapest Borfesztivált!

Szuper őszi program: Borfesztivál Budapesten– szeptember 8-11.

2022-09-04 13:21

A pár éve csodás átalakuláson átment Budavári Palota ad otthont a 31. Budapest Borfesztiválnak, melyen számos hazai pincészet mutatja be jobbnál-jobb borait, de még Amerikából is lesz lehetőségünk kóstolni zamatos borokat, hozzáillő ételek fogyasztásával. Új területek, új programok várják a borok szerelmeseit, minőségi és élménydús napokra számíthatnak azok, akik ellátogatnak idén a fesztiválra. 

Szuper borok a Budapest Borfesztiválon

Ismerkedj meg az idén debütáló borokkal! – Borfesztivál Premier

 

A Budapesti Borfesztivál szeptemberi időpontja egybeesik a szürettel, az új évjáratok születésével, így a fesztiválon megismerkedhetnek a borkedvelők az újonnan debütáló borokkal a Borfesztivál Premier keretein belül.


Ide kattintva megnézhetitek kik lesz idén az „első bálozó” borok! 

 

 

A SPAR Magyarország 15 éve támogatja a Borfesztivált

 

Idén 15. éve főtámogatója a borfesztiválnak a SPAR, melynek saját standja is lesz a fesztiválon, ahol a Válogatás-borai között kóstolgathatunk ráadásul ennél a standnál minden negyedik pohár bor ajándék. 
Ezek a borok többsége csak a SPAR és INTERSPAR áruházakban található meg, ezzel kapcsolatban akciót is hirdettek: ha a fenti boltokban augusztus 25. és szeptember 7. között vásárolsz 15 ezer Ft felett, akkor kapsz egy kupont, mellyel féláron vásárolhatsz a fesztiválra jegyet.

 

Vendégek az USA-ból a Borfesztiválon – a legfinomabb amerikai borok!

 

Idén a Borfesztivál kiemelt vendégei az amerikai Oregon, Kalifornia és Washington államokból érkeznek el hozzánk. Két standon lesznek a három állam kóstolói, mindenképpen érdemes lesz kipróbálni ezeket, hisz teljesen más ízvilág jellemzi a borokat. Ezek mellé pedig szintén amerikai ételeket kóstolhatunk, hogy fokozzuk az ízélményt. 

 


A Borfesztiválon szakmai programokkal és előadásokkal is találkozhatunk

 

Szakértők segítségével ismerkedhetünk a borok világával, rengeteg hasznos információval fognak ellátni minket. Személyesen találkozhatunk a VinAgora Nemzetközi Borverseny borászaival és az eseményen levő borokkal, pezsgőkkel. 

 

 

A borok mellé jazz zene dukál – fantasztikus fellépők a Borfesztiválon!

 

Kettő színpadon örvendeztetnek meg minket a szuper fellépők; az MVM Next Színpadon, illetve a Savoyai terasznál lévő Kisszínpadon. Több mint 30 produkció áll majd a szórakozni vágyók rendelkezésére, melyekben főleg jazz zene lesz megtalálható, de a pop, blues, funky és autentikus stílusok is lesznek szép számmal.


Ide kattintva megnézheted a fellépőket részletesen, itt pedig megnézehted az árakat és jegyet is vásárolhatsz a Borfesztiválra!

 


 

Aktuális híreink

Hírek
A nyár beköszöntével újra megnyílnak a kapuk a Mézesvölgyi Nyár fesztiválra, amely immár nyolcadik alkalommal...
Hírek
Figyelem, sportkedvelők! Gödöllő hamarosan a vízisportok központjává válik, hiszen az Ötpróba Úszónapok következő...
Hírek
A Gödöllői Királyi Kastély egykoron a Habsburgok ragyogó ékköveként csillogott a magyar királyság koronáján....