Ne hagyd ki a 31. Budapest Borfesztivált!

Főoldal > Szuper őszi program: Borfesztivál Budapesten– szeptember 8-11.

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Szuper őszi program: Borfesztivál Budapesten– szeptember 8-11.


2022/09/04
NA

A pár éve csodás átalakuláson átment Budavári Palota ad otthont a 31. Budapest Borfesztiválnak, melyen számos hazai pincészet mutatja be jobbnál-jobb borait, de még Amerikából is lesz lehetőségünk kóstolni zamatos borokat, hozzáillő ételek fogyasztásával. Új területek, új programok várják a borok szerelmeseit, minőségi és élménydús napokra számíthatnak azok, akik ellátogatnak idén a fesztiválra. 

Szuper borok a Budapest Borfesztiválon

Ismerkedj meg az idén debütáló borokkal! – Borfesztivál Premier

 

A Budapesti Borfesztivál szeptemberi időpontja egybeesik a szürettel, az új évjáratok születésével, így a fesztiválon megismerkedhetnek a borkedvelők az újonnan debütáló borokkal a Borfesztivál Premier keretein belül.


Ide kattintva megnézhetitek kik lesz idén az „első bálozó” borok! 

 

 

A SPAR Magyarország 15 éve támogatja a Borfesztivált

 

Idén 15. éve főtámogatója a borfesztiválnak a SPAR, melynek saját standja is lesz a fesztiválon, ahol a Válogatás-borai között kóstolgathatunk ráadásul ennél a standnál minden negyedik pohár bor ajándék. 
Ezek a borok többsége csak a SPAR és INTERSPAR áruházakban található meg, ezzel kapcsolatban akciót is hirdettek: ha a fenti boltokban augusztus 25. és szeptember 7. között vásárolsz 15 ezer Ft felett, akkor kapsz egy kupont, mellyel féláron vásárolhatsz a fesztiválra jegyet.

 

Vendégek az USA-ból a Borfesztiválon – a legfinomabb amerikai borok!

 

Idén a Borfesztivál kiemelt vendégei az amerikai Oregon, Kalifornia és Washington államokból érkeznek el hozzánk. Két standon lesznek a három állam kóstolói, mindenképpen érdemes lesz kipróbálni ezeket, hisz teljesen más ízvilág jellemzi a borokat. Ezek mellé pedig szintén amerikai ételeket kóstolhatunk, hogy fokozzuk az ízélményt. 

 


A Borfesztiválon szakmai programokkal és előadásokkal is találkozhatunk

 

Szakértők segítségével ismerkedhetünk a borok világával, rengeteg hasznos információval fognak ellátni minket. Személyesen találkozhatunk a VinAgora Nemzetközi Borverseny borászaival és az eseményen levő borokkal, pezsgőkkel. 

 

 

A borok mellé jazz zene dukál – fantasztikus fellépők a Borfesztiválon!

 

Kettő színpadon örvendeztetnek meg minket a szuper fellépők; az MVM Next Színpadon, illetve a Savoyai terasznál lévő Kisszínpadon. Több mint 30 produkció áll majd a szórakozni vágyók rendelkezésére, melyekben főleg jazz zene lesz megtalálható, de a pop, blues, funky és autentikus stílusok is lesznek szép számmal.


Ide kattintva megnézheted a fellépőket részletesen, itt pedig megnézehted az árakat és jegyet is vásárolhatsz a Borfesztiválra!

 


 


Közösségi média marketing Turizmus TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


Itt a legolcsóbb a kávé Gödöllő belvárosában: utánajártunk 6 különböző helyen
Gödöllő belvárosa mindig is a helyiek és a városba látogatók találkozási pontja volt. A kellemes séták, a parkok és a történelmi látnivalók mellett a kávézók is fontos szerepet játszanak az itt élők és ide látogatók életében. De vajon hol találhatjuk a legolcsóbb kávét ezen a gyönyörű helyen és milyen kávét isznak általában a gödöllőiek? Utánajártunk a helyi kávézók kínálatának, és megosztjuk tapasztalatainkat.
Hatalmas autóbaleset a Gödöllői M3 autópályán: rendőrautóba gázoltak bele!
Hétfő délután, az M3 autópálya gödöllői szakaszán olyan esemény történt, amelynek tanulságokkal teli és szerencsére pozitív kimenetelű részleteiről számolhatunk be. Egy szolgálati rendőrautó, melyen jól láthatóan a hátsó szélvédőn villogóval kísért felirat volt olvasható: "Húzódj balra!", kénytelen volt a forgalmi okok miatt leállni az autópályán – úgy látszik, nem volt elegendő jelzés ez sem valakinek. A Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Facebook oldalukon közölte a borzalmas történet részleteit. 
Lesújtó hír: a Gödöllői Erdei Vasút végleg megszűnik
Gödöllő környékén szomorúság és csalódás lengi be az emberek szívét, mivel a hosszú éveken át a térség egyik legkedveltebb turisztikai látványosságát, a Gödöllői Erdei Vasutat végleg bezárják. Az értesülés megrázta a helyi közösséget, hiszen az elmúlt években ez a kisvasút az életük szerves részévé vált. A hírt a Gödöllői Kisvasút jelentette be a hivatalos Facebook oldalukon. 
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!