Betörtek a gödöllői Erzsébet királyné szálloda éttermébe, zajlik jelenleg is a helyszínes, az elmondottak alapján jelentős a kár

Betörtek a gödöllői Erzsébet királyné Szálloda éttermébe: jelentős kár keletkezett

2024-01-08 11:41

Gödöllő városában, az Erzsébet királyné Szálloda éttermében történt mai betörés váratlanul megrázta a helyi közösséget. A jelenleg is zajló helyszínelés során a rendőrség kivizsgálja az eset körülményeit és próbálja azonosítani a tetteseket, akik jelentős kárt okoztak az étterem infrastruktúrájában. A szálloda étterem vezetése által közölt információk szerint az esti órákra tervezik a mai nyitást de a helyszíni vizsgálatok időigényesek lehetnek, így nem lehet tudni pontosan mikor lesz az étterem működőképes újra.

betörtek a gödöllői Erzsébet királyné szálloda éttermébe

Jelenleg is zajlik a helyszínelés a gödöllői Erzsébet királyné szálloda éttermében

Az intézkedések és vizsgálatok jelenleg is zajlanak, miután ismeretlen tettesek betörtek a népszerű szálloda éttermébe. A rendőrség munkatársai a helyszíni szemle során rögzítik a történteket, és nyomoznak az elkövetők azonosítása érdekében.

Az Erzsébet királyné Szálloda éttermének vezetése elmondta, hogy az eset kiterjedt károkat okozott az étterem infrastruktúrájában, beleértve a berendezéseket és a dekorációt is. A kárösszeg még pontosan nem ismert, de a helyszínen dolgozó szakemberek becslése szerint a helyreállítási munkálatok jelentős költségekkel járhatnak.

 

 

A gödöllői Erzsébet királyné szálloda ma csak az esti órákban fog kinyitni

Az étterem vezetése a szokásos 11:30-as nyitást tervezte ma is, de a betörés miatt ez most bizonytalanná vált. A szemle és a rendőrségi vizsgálatok még időbe telhetnek, mielőtt az étterem biztonságosan és teljes körűen működőképes lenne újra, így az új várható nyitás időpontja esti órákra tolódhat.

A helyi lakosság és az étterem vendégei is aggodalommal várják a további fejleményeket, és remélik, hogy az elkövetőket mihamarabb felelősségre lehet vonni. A rendőrség közleményében kérte a lakosságot, hogy amennyiben bármilyen információval rendelkezik az esettel kapcsolatban, jelentkezzenek a helyi rendőrségen.

A gödöllői lakosok reménykednek a betörők mihamarabbi elkapásában

A gödöllői lakosok Facebook kommentjei alapján megdöbbentek és aggódnak a történtek miatt. Remélik, hogy a biztonsági felvételek segítenek az elkövetők azonosításában és elkapásában, és a rendőrség mielőbb felelősségre vonhatja azokat, akik felelősek a betörésért. A helyi közösség összefogása és együttműködése kiemelt fontosságú a biztonság helyreállítása és a hasonló esetek megelőzése érdekében.

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
Idén is elérkezett a várva várt esemény, a Múzeumok Éjszakája, amely június 22-én különleges programokkal...
Hírek
Gödöllő Önkormányzata hétvégén figyelmeztetést tett közzé a Facebookon: egyes információk szerint barnamedve...