Csodás programokkal vár a gödöllői Arbo-park

Főoldal > Ingyenes adventi koszorú készítés és csodás programok a gödöllői Arborétumban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

Ingyenes adventi koszorú készítés és csodás programok a gödöllői Arborétumban


2022/11/26
NA

A gödöllői Arbo-park mindig tartogat valami színes, családi programot, ahol tényleg mindenki jól érezehti magát! Így tesz Advent első vasárnapján, november 27-én is. Gyertek el, és töltsünk el együtt egy csodás napot adventi koszorú készítéssel, vezetett sétákkal, ültetéssel és természetesen éhezni sem fogunk, hisz remek ételek lesznek!

Gödöllői Arbo-park

A programokról röviden


10:00 ÓRÁTÓL KÉZMŰVES VÁSÁR ÉS BÜFÉ
11:30-12:30 CSALÁDOKNAK SÉTA A FENYŐK BIRODALMÁBA
13:30 Fischer Annie Zeneiskola Betlehemes műsora
13:00-16:00 KÉZMŰVESKEDÉS
•    KOSZORÚ KÉSZÍTÉS
•    MINI FENYŐFA
•    KÉPESLAP NYOMDÁZÁS
15:30 ADVENTI SÉTÁT A MAMUTFENYŐHÖZ

 

Advent első vasárnapján várja sok szeretettel az Arbo-park a család minden tagját: itt mindenki talál olyan tevékenységet, ami az ünnepre hangolódást segíti

 

A Tücsök és hangya tisztáson friss levegőn, de hangulatos környezetben segítünk az ANYUKÁKNAK, hogy este otthon meg tudják gyújtani az első gyertyát az adventi koszorún. Biztosítjuk ehhez az Arbo-parkban gyűjtött természetes díszítőanyagokat: tobozokat, terméseket, fenyőágat, borostyánt, valamint ragasztópisztolyt és drótot. Koszorú alapot, gyertyát, gyertyatüskét, díszszalagot hozzon mindenki magával, vagy a bejáratnál a Arbo-kertben lehet VÁSÁROLNI.

A GYEREKEK mini karácsonyfát készíthetnek fenyőágból természetes díszekkel. A legkisebbek pedig állatos nyomdákkal karácsonyi képeslapot csinálhatnak. Az INGYENES foglalkozásokhoz biztosítjuk a kellékeket.


Mindeközben az APUKÁK:
A Köröndön elöregedtek és elszáradnak a gömb tuják. Helyettük erdei, ehető gyümölcsöt termő cserjéket ültetünk koszorú alakban: csipkebogyó, bodza, fekete berkenye, húsos som, kökény, galagonya, homoktövis. Összesen 84 darab CSEMETE ELÜLTETÉSÉHEZ várjuk a segítő kezeket. Az ültető gödrök kiásása és az ültetés a feladat. Szerszámokat és eszközöket biztosítunk a munkához.


A Sissi büfében kávé, meleg tea, forró csoki, forralt bor, sült krumli, sütemények kaphatók, mellette pedig kürtöskalács és kézműves termékek vására egészíti ki a programokat.

 


13:30 órakor Fischer Annie Zeneiskola BETLEHEMES MŰSORA;
15:30 ADVENTI SÉTÁT VEZETÜNK a parkban;
Akik már korábban tervezik az érkezését az Arbo-parkba, azok számára egy vezetett sétát ajánlunk 11:30-es indulással.
A belépés és a programok INGYENESEK. A programváltoztatás jogát fenntartjuk. – olvasható az arborétum Facebook oldalán. 

 


Közösségi média marketing Online marketing TurizmusmarketingHello

Legfrissebb cikkek


BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Bezárják a gödöllői gyárat, 800 embert küldenek el
Oldalunkon nem politizálunk, csupán Gödöllőt is érintő híreket osztunk meg, ezért nem szeretnénk semmilyen politika hangvételt ennek a cikknek sem. A tények: A Lear Corporation Hungary Kft. véglegesen bezárja a gödöllői gyáregységét, az autóipari multi 800 embert küld el emiatt.
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!