Az ABBA SHOW nevű lenyűgöző eseményt június 30-án, pénteken rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastélyban 20:30-kor - még te is részt vehetsz rajta, ne hagyd ki!

ABBA SHOW: az örökzöld slágerek varázsa a Gödöllői Királyi Kastélyban

2023-06-30 17:33

Az ABBA SHOW nevű lenyűgöző eseményt június 30-án, pénteken rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastélyban 20:30-kor. Az eseményre álló jegyek még kaphatóak lesznek a helyszínen, így garantáltan részt vehetsz ezen a fantasztikus produkción te is! Az ABBA együttes, amely évtizedek óta ismert és kedvelt, örökzöld slágereit idézi meg a fellépők, Janza Kata és Polyák Lilla előadásában.

ABBA SHOW Gödöllő

ABBA slágerek Janza Kata és Polyák Lilla előadásában

Ez a különleges produkció a legismertebb ABBA slágereket hozza el a közönségnek, amelyek minőségi szórakozást nyújtanak minden generációnak. A zenei repertoárban olyan ikonikus dalok hangzanak fel, mint például az "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Waterloo" és még számos másik. A népszerűségüket a mai napig megőrző ABBA dalok felelevenítése garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden rajongónak és zene szerelmeseinek.

 

ABBA Show Gödöllő: visszarepít minket az 70-es évekbe

Az ABBA SHOW nem csak a zenére összpontosít, hanem a látványvilágával is lenyűgözi a közönséget. A színésznők extravagáns ruhái és koreográfiája visszarepítik a közönséget a 70-es évek DISCO korszakába. A fellépők igazi hitelességgel és tehetséggel adják elő a slágereket, miközben lenyűgöző színpadi látványt nyújtanak.

 

Ne hagyd ki te sem a gödöllői ABBA SHOW-t!

Ha szeretnél egy különleges este részese lenni, ahol az ABBA örökzöld slágereit élőben hallhatod és átélheted a 70-es évek DISCO hangulatát, akkor ne habozz, és szerezd be álló jegyedet a Gödöllői Királyi Kastélyban megrendezett ABBA SHOW-ra. Ez az esemény egy igazi zenei utazás lesz, amely összehozza az embereket és emlékezetes pillanatokat nyújt minden jelenlévőnek.

 

A gödöllői ABBA SHOW-ra vonatkozó fontos tanácsok a szervezőktől:

Időjárásnak megfelelő öltözködés: A Királyi Kastélyparkban a napnyugta után hűvösebb lehet a levegő. Fontos, hogy készüljön pulóverrel és pléddel, hogy kényelmesen élvezhesse az eseményt.

 

Szúnyogriasztó használata: Gondoskodjon megfelelő szúnyogriasztó használatáról, hogy elkerülje a kellemetlen szúnyogcsípéseket és zavaró szúnyogokat.

 

Táncolás az ABBA slágerekre: Sokan szeretnek bulizni a MAMMA MIA dalaira! A Gödöllői Királyi Kastély kastélypark lehetővé teszi, hogy táncteret alakítsanak ki a koncertre. Kérjük, hogy a táncolni vágyó közönség a kijelölt helyen táncoljon, hogy ne korlátozza az ülő vendégek látását. A táncterek az ültetett nézőtér mellett (jobb és bal oldalon) lesznek kialakítva.

 

 

Kép: Kapos Musical

Aktuális híreink

Hírek
A zene szerelmesei idén nyáron egy különleges élménnyel gazdagodhatnak, hiszen július 20-án Palya Bea varázslatos...
Hírek
A Forma-1-es Magyar Nagydíj miatt július 18-21. között jelentős forgalmirend-változások lesznek Gödöllőn...
Hírek
Az utóbbi időben egyre több negatív híradás érkezett a gödöllői HÉV-ről, különösen a Kerepes környéki szakaszról....