Az ABBA SHOW nevű lenyűgöző eseményt június 30-án, pénteken rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastélyban 20:30-kor - még te is részt vehetsz rajta, ne hagyd ki!

Főoldal > ABBA SHOW: az örökzöld slágerek varázsa a Gödöllői Királyi Kastélyban

Ha tetszett ez a cikk, oszd meg ismerőseiddel, kattints ide:

ABBA SHOW: az örökzöld slágerek varázsa a Gödöllői Királyi Kastélyban


2023/06/30
NA

Az ABBA SHOW nevű lenyűgöző eseményt június 30-án, pénteken rendezik meg a Gödöllői Királyi Kastélyban 20:30-kor. Az eseményre álló jegyek még kaphatóak lesznek a helyszínen, így garantáltan részt vehetsz ezen a fantasztikus produkción te is! Az ABBA együttes, amely évtizedek óta ismert és kedvelt, örökzöld slágereit idézi meg a fellépők, Janza Kata és Polyák Lilla előadásában.

ABBA SHOW Gödöllő

ABBA slágerek Janza Kata és Polyák Lilla előadásában

Ez a különleges produkció a legismertebb ABBA slágereket hozza el a közönségnek, amelyek minőségi szórakozást nyújtanak minden generációnak. A zenei repertoárban olyan ikonikus dalok hangzanak fel, mint például az "Mamma Mia", "Dancing Queen", "Waterloo" és még számos másik. A népszerűségüket a mai napig megőrző ABBA dalok felelevenítése garantáltan felejthetetlen élményt nyújt minden rajongónak és zene szerelmeseinek.

 

ABBA Show Gödöllő: visszarepít minket az 70-es évekbe

Az ABBA SHOW nem csak a zenére összpontosít, hanem a látványvilágával is lenyűgözi a közönséget. A színésznők extravagáns ruhái és koreográfiája visszarepítik a közönséget a 70-es évek DISCO korszakába. A fellépők igazi hitelességgel és tehetséggel adják elő a slágereket, miközben lenyűgöző színpadi látványt nyújtanak.

 

Ne hagyd ki te sem a gödöllői ABBA SHOW-t!

Ha szeretnél egy különleges este részese lenni, ahol az ABBA örökzöld slágereit élőben hallhatod és átélheted a 70-es évek DISCO hangulatát, akkor ne habozz, és szerezd be álló jegyedet a Gödöllői Királyi Kastélyban megrendezett ABBA SHOW-ra. Ez az esemény egy igazi zenei utazás lesz, amely összehozza az embereket és emlékezetes pillanatokat nyújt minden jelenlévőnek.

 

A gödöllői ABBA SHOW-ra vonatkozó fontos tanácsok a szervezőktől:

Időjárásnak megfelelő öltözködés: A Királyi Kastélyparkban a napnyugta után hűvösebb lehet a levegő. Fontos, hogy készüljön pulóverrel és pléddel, hogy kényelmesen élvezhesse az eseményt.

 

Szúnyogriasztó használata: Gondoskodjon megfelelő szúnyogriasztó használatáról, hogy elkerülje a kellemetlen szúnyogcsípéseket és zavaró szúnyogokat.

 

Táncolás az ABBA slágerekre: Sokan szeretnek bulizni a MAMMA MIA dalaira! A Gödöllői Királyi Kastély kastélypark lehetővé teszi, hogy táncteret alakítsanak ki a koncertre. Kérjük, hogy a táncolni vágyó közönség a kijelölt helyen táncoljon, hogy ne korlátozza az ülő vendégek látását. A táncterek az ültetett nézőtér mellett (jobb és bal oldalon) lesznek kialakítva.

 

 

Kép: Kapos Musical


FelmérésekHello

Legfrissebb cikkek


Gödöllő Egészségügyi Központ: változnak a szabályok és díjak októbertől
A gödöllői egészségügyi központban jelentős változásokra számíthatnak a betegek, ahogy az október beköszönt. A városi képviselőtestület szeptember 21-i tanácskozásán jóváhagyta a Tormay Károly Egészségügyi Központ térítési díj ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások szabályzatának frissítését, amely hatással lesz az itt ellátott páciensekre és a szolgáltatások igénybevételének módjára.
BMW, Audi, Mercedes: Gödöllőn nyitotta meg új központjának kapuit az egyik legnagyobb német autóipari beszállító
Gödöllő városa a közelmúltban újabb mérföldkövet ünnepelhetett, hiszen az egyik vezető német autóipari beszállító, a TRUMPF Hungary Kft. itt nyitotta meg legújabb központját, amely a délkelet-európai régiót szolgálja ki. A vállalat az új létesítményben a digitális hálózatba kapcsolt gyártáshoz szükséges lemezmegmunkáló munkagépek, valamint az akkumulátor-technológiához és az autóipar számára készült lézerek értékesítését kívánja növelni. A cégcsoport tervei szerint az évtized közepére a régióban elérheti a 100 millió eurós forgalmat.
Fuss Veresegyházon: Veresi Futónap október 8-án
A futás mindig is az egyik legnépszerűbb és legegészségesebb időtöltés volt az emberek körében. Az egészség megőrzése, a közösségépítés és a sport iránti szenvedély mind olyan tényezők, amelyek összehozzák az embereket a futópályákon. Az ilyen események nem csak a tapasztalt futók számára nyújtanak kihívást, hanem a kezdőknek is lehetőséget adnak arra, hogy beleszeressenek a futás világába. Azok számára, akik szeretnének egy remek futóeseményen részt venni, és még ráadásul Veresegyházon, az idilli kisvárosban, most itt a lehetőség!
Tűztoronyház – Gödöllő és környéke magazinja

A Tűztorony Gödöllő és környékének ikonikus épülete: őrzi a hagyományt (régi, eredeti épülete valóban tűztoronyként üzemelt anno, a tűz észlelését szolgálta), de megújult és az egyik legújabb, legszínvonalasabb iroda és lakóháza Gödöllő központjának. Illő neve magazinuknak. Gödöllő Magyarország egy igzi ékköve, ahol megannyi izgalmas program, csodaszép látnivaló való van, amiről érdemes írni, beszélni. Fedezd fel velünk Gödöllő legszeb helyeit, legújabb újdonságait!

Gödöllő független újsága a Tűztoronyház

Kevés ma az olyan újság, aki nem húz valahova. Mindenki tudja, a már meglévő gödöllői újságoknak ki fizet. Nekünk senki, és ez így is marad. Nem akarunk elköteleződni, nem akarunk sem a vezetésnek, sem ellenzékének szócsöve, bólogató bábja lenni. Ha valami tetszik, megírjuk, bárkihez is fűződjön, ahogy azt is, ha valami nincs rendben. Pártatlanul dicsérjük a jót, és osztjuk a rosszat, akkor is, ha ez sokaknak nem tetszik. 

A Tűztoronyház gödöllői újság a közösségi médiumokban

A Tűztoronyház magazinhoz tartozik a Gödöllő és környéke info Facebook oldal, a Gödöllő az én városom Instagram oldal. Ha szeretnél nekünk írni, képet, hírt eljuttatni, vagy csak egyszerűen cenzúra nélkül akarsz Gödöllő dolgairól vitatkozni, keresd fel ITT csoportunkat a Gödöllő az én városom csoportot a Facebookon. Ez szerintünk az egyetlen csoport, ahol egyik oldal véleményét sem cenzúrázzuk ki, szemben más, nem független gödöllői csoportokkal. Facebook és Instagram oldalunkat azért is érdemes követni, mert gyakran élőzünk itt Gödöllőről vagy környékről. 

Gödöllői katalógus- Legyél te is újságíró vagy fotóriporter Gödöllő független magazinjában!

Folyamatosan fejlesztünk és bővítünk egy gödöllői katalógust, ahol szerepelhetnek Gödöllő és környékének vállalkozásai, éttermei, látnivalói és programjai. Ha szeretnél ebbe a katalógusba bekerülni, vagy csak ajánlanál valakit, keress meg minket ITT! Ha van egy jó képed, ha írnál valamilyen témáról, küldd el nekünk! Ha jó a minősége, illik az újságba, a közösségi média felületeinkre, megjelentetjük! Vedd fel a kapcsolatot velünk ITT!