Tűztorony kávézó

Márciusi programok a gödöllői tűztorony kávézóban

Márciusi programok

2016. március 10.

Közeledik a tavasz, és mi szeretnénk egy kicsit mozgalmasabbá, vidámabbá tenni! Ismerd meg márciusi programjainkat, amelyre Téged is szeretettel várunk!

Tovább
 Decemberi programok

Decemberi programok

2015. december 11.

Szeretnéd a telet még vonzóbbá tenni egy finom kávéval, vagy egy izgalmas programmal? A gödöllői Tűztorony Kávézóban ezt idén is megteheted!

Tovább

Novemberi programok

2015. november 10.

Beköszöntött az ősz, és mi továbbra is várjuk kedves Vendégeinket étel- és italkülönlegességeinkkel, érdekes programjainkkal Gödöllő szívében, a Tűztorony udvarban!

Novemberi programok Gödöllőn, a Tűztorony kávézóban
Októberi programok a gödöllői Tűztorony kávézóban

Októberi programok

2015. október 9.

2015 októberében is változatos programokkal, étel és italkínálattal várjuk kedves vendégeinket a gödöllői Tűztorony kávézóban!

Tovább
Szeptemberi programunk programunk

Szeptemberi programunk

2015. szeptember 7.

2015 szeptemberében is változatos programokkal, étel- és italkínalattal várjuk minden kedves vendégünket a gödöllői Tűztorony kávézóban!

Tovább
Vissza a főoldalra
 
 

Ha Ön nem járt még a Tűztoronyban, nyilván fogalma sincsen arról, mit hagyott ki. Kávézónkban ugyanis kéz a kézben jár a fővárosi sodrás és a vidéki harmónia – a felső tízezer nálunk mindenki által megfizethető színvonala, illetve a hétköznapi, polgári miliő kart karba öltve köszönt az ide betérőre.

Tudjon meg rólunk többet.

A tűztorony kávézó