Tűztorony kávézó

2017 tavaszi ajánlatunk

2017 tavaszi ajánlatunk

2017. május 9.

Tavaszi programot keresel Gödöllőn? Beülnél egy üdítőre, néhány finom falatra a barátaiddal? Ismerd meg 2017 tavaszi ajánlatainkat!

Tovább
2017. januári programunk

2017. januári programunk

2017. január 27.

január 31-én a hűvös időre való tekintettel teadélutánra invitálunk minden kedves érdeklődőt! Egyet fizet, kettőt kap akció keretén belül szeretnénk egy kicsit felmelegíteni titeket egy jó hangulatú délutánon!

Tovább
Őszi ital/étel kínálatunk

Őszi ital/étel kínálatunk

2016. szeptember 27.

Őszi ital/étel kínálatunk tele finomságokkal, a testet és lelket is melengető ízekkel! Ismerd meg Te is különlegességeinket :)

Tovább
Májusi ajánlatunk, programunk

Májusi ajánlatunk, programunk

2016. május 13.

Elérkezett a tavasz, és nálunk még esős időben is változatos programokat, étel- és italkínálatot találsz! Ismerd meg Te is májusi programajánlatunkat a gödöllői Tűztorony kávézóban!

Tovább
Programok, események, rendezvények a gödöllői Tűztorony kávézóban

Áprilisi programok

2016. április 7.

Beköszöntött a tavasz és a jó idő! Mozdulj ki otthonodból, és látogass el hozzánk egy finom frissítőre, vagy épp változatos programjaink egyikére!

Tovább
Vissza a főoldalra
 
 

Ha Ön nem járt még a Tűztoronyban, nyilván fogalma sincsen arról, mit hagyott ki. Kávézónkban ugyanis kéz a kézben jár a fővárosi sodrás és a vidéki harmónia – a felső tízezer nálunk mindenki által megfizethető színvonala, illetve a hétköznapi, polgári miliő kart karba öltve köszönt az ide betérőre.

Tudjon meg rólunk többet.

A tűztorony kávézó